ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ!

Επεισόδια και στα συμβούλια της Σούπερ Λιγκ

• Μεθαύριο τέλος στις προπονήσεις της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2017 22:17

Αγωνιστικά μπορεί να υπάρχει ενδιαφέρον για τις τέσσερις ομάδες που αγωνίζονται στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα αλλά για τις υπόλοιπες - όπως είναι η ΠΑΕ ΑΕΛ - το ενδιαφέρον πηγαίνει στις συνεδριάσεις της Σούπερ Λιγκ.

Εκεί η λαρισινή ομάδα χθες έκανε αισθητή την παρουσία της αφού ο ιδιοκτήτης Αλέξης Κούγιας ζήτησε να μάθει για ποιο λόγο αναιρέθηκε η αφαίρεση των έξι βαθμών του Ηρακλή λόγω των χρεών προς τον Πορτουλίδη αφού τελικά κατέπεσε η εγγυητική.
Μάλιστα υπήρξε θερμό επεισόδιο μεταξύ του κ.Κούγια και του μεγαλομετόχου του Ηρακλή Σπύρου Παπαθανασάκη, ενώ κατηγορήθηκε ο δικηγόρος του Ηρακλή ότι μετέδιδε τη συνεδρίαση απευθείας από το κινητό του σε μέσο μαζικής ενημέρωσης.
Επίσης η ΑΕΛ ψήφισε αρνητικά για την επικύρωση της βαθμολογίας αφού θεωρεί ηθικό θέμα που επιστράφηκαν οι έξι βαθμοί στον Ηρακλή.
Στη συνέχεια υπήρξε θέμα για τη χορηγία που υποσχέθηκε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης και η οποία δεν δόθηκε με αποτέλεσμα να τοποθετηθεί ο κ. Κούγια πρόεδρος στην επιτροπή που θα συζητήσει για το θέμα αυτό με τον κ.Σαββίδη. Το ποσό ανέρχεται για δύο χρόνια στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

 

ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ
Στο μεταξύ συνεχίζονται στα Δένδρα οι προπονήσεις της ομάδας οι οποίες θα ολοκληρωθούν μεθαύριο. Από κει και πέρα το πρώτο ερωτηματικό που υπάρχει είναι ο συνεργάτης του Ολλανδού τεχνικού Αντρέ Πάους ενώ το γεγονός ότι η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε το νέο πρωτάθλημα να αρχίσει στις 19 Αυγούστου ίσως αναγκάσει την ΠΑΕ ΑΕΛ να αρχίσει τις προπονήσεις για τη νέα περίοδο στα τέλη Ιουνίου.

 

Στις 19 Αυγούστου εκκίνηση για την ΑΕΛ

Στις 19 Αυγούστου 2017 θα ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική περίοδος στη Super League, όπως έκανε επισήμως γνωστό με ανακοίνωσή του ο συνεταιρισμός, στην οποία ενημερώνει επίσης για την επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 1-5.
Η ανακοίνωση:
«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία (9 υπέρ, 3 κατά, 1 λευκό) η βαθμολογία για τις θέσεις 1-5, με την επιφύλαξη των αποφάσεων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης.
2/ Το Πρωτάθλημα της Super League αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου 2017.
3/ Το Final Four του Πρωταθλήματος Novasports Super League K17 θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» του Αστέρα Tρίπολης και η Πρωταθλήτρια Ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Uefa Youth League.
4/ Μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων κατάταξης (play off) αγων. περιόδου 2016-2017, τα οποία θα διεξαχθούν στις 14, 17, 21, 24, 28 και 31 Μαΐου».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass