Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΥΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΒΟ 3-2

Eνταση και πολλά νεύρα στα Βούναινα

• Τραυματίστηκε στο γόνατο ο 17χρονος Βασίλης Ζαϊρές του Συκουρίου από σκληρό τάκλιν • Μεγάλες εκτός έδρας νίκες για Δαμασιακό και Αμπελωνιακό • Λευκή ισοπαλία στο Αμπελιά-Φιλοκτήτης

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2017 14:30

Εμβόλιμη αγωνιστική είχαμε χθες στην Α1 ΕΠΣΛ, όπου σημαντικές νίκες πέτυχαν τα Βούναινα, ο Δαμασιακός και ο Αμπελωνιακός στη μάχη για την τρίτη προνομιούχο θέση, ενώ λευκή ισοπαλία είχαμε στην αναμέτρηση Αμπελιάς-Φιλοκτήτη Μελιβοίας.


Νίκες γοήτρου πέτυχαν ο Α.Ο.Ελευθεραί και η Νεάπολη, ενώ με το εντυπωσιακό 0-5 πέρασε από τη Ραχούλα ο ουραγός ΠΑΟΛ Αβέρωφ.

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(32η αγωνιστική)
Δάφνη Γλαύκης - Ηρακλής Λ.    0-3 (α.α.)
Πουρνάρι- Ηρακλής Χάλκης    3-0 (α.α.)
Αμπελιά - Φιλοκτήτης    0-0
Βούναινα - Κίσσαβος Συκουρίου    3-2
Α.Ε.Κιλελέρ - Δαμασιακός    2-4
Όλυμπος Γόννων - Ελευθεραί    1-2
Άγιοι Ανάργυροι- Αμπελωνιακός    1-2
Νεάπολη- Ολύμπικ/Ν. Καρυές     2-1
Δόξα Ραχούλας – ΠΑΟΛ Αβέρωφ    0-5

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ηρακλής Λάρ.    79-20    77
Συκούριο    69-28    68
Βούναινα    61-40    58
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Δαμασιακός    61-37    57
Φιλοκτήτης    50-31    55
Αμπελωνιακός    45-32    55
Αμπελιά    43-31    53
Ελευθεραί    51-41    51
Γόννοι    39-33    49
Νεάπολη    42-32    47
Κιλελέρ    44-37    44
Ολύμπικ/Ν. Καρυές    55-45    43
Άγ. Ανάργυροι    41-36    38
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Πουρνάρι    48-56    36
Ραχούλα    41-67    35
Αβέρωφ    34-56    33
*Χάλκη και Γλαύκη αποχώρησαν από το πρωτάθλημα.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(33η-14/5-17:00)
Αμπελιά- Δάφνη Γλαύκης 3-0 (α.α.)
Ηρακλής Χάλκης - Νεάπολη 0-3 (α.α.)
Ηρακλής Λάρισας - Βούναινα
Φιλοκτήτης- Α.Ε.Κιλελέρ
Κίσσαβος Συκουρίου - Όλυμπος Γόννων
Δαμασιακός - Πουρνάρι
Ελευθεραί – Άγιοι Ανάργυροι
Αμπελωνιακός - Δόξα Ραχούλας
ΠΑΟΛ Αβέρωφ - Νέες Καρυές 2012

 

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ... ΝΕΥΡΑ
Πολλά γκολ αλλά και πολλά...νεύρα- ανεπίτρεπτα-είχαμε στην αναμέτρηση Α.Ε. Βουναίνων-Κισσάβου Συκουρίου, όπου η τοπική ομάδα επικράτησε με σκορ 3-2 μετά από δύο ανατροπές και με δύο νίκες τις δύο τελευταίες αγωνιστικές ανεβαίνει στην Α’ κατηγορία.
Πάντως αυτό που στιγμάτισε τον αγώνα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του 17χρονου Βασίλη Ζαϊρέ των φιλοξενουμένων, από πολύ σκληρό τάκλιν αντιπάλου του στο 75’.
Ο νεαρός παίκτης του Συκουρίου χτύπησε στο γόνατο και μετά τις εξετάσεις που θα κάνει, θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς του.
Επίσης αρνητική ήταν η εικόνα στο τέλος της αναμέτρησης, με εκατέρωθεν αντεγκλήσεις, πολλή ένταση και απαράδεκτες εκφράσεις, που δεν ταιριάζουν σε ανθρώπους που είναι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Το αν φταίει κάποιος περισσότερο ή λιγότερο και το ποιος ξεκίνησε τα όσα απαράδεκτα διαδραματίστηκαν, αυτό έχει δευτερεύουσα σημασία.
Αυτοί που δεν συγκράτησαν τα νεύρα τους και είχαν έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας είναι χαρά και αυτοί που βλέπουν το γήπεδο ως τόπο εκτόνωσης υπερβαίνοντας τα όρια, δεν έχουν θέση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, διότι χθες δυστυχώς κάποιοι ξέφυγαν.
Ευτυχώς υπήρχαν στο γήπεδο και άνθρωποι που συγκράτησαν τα νεύρα τους, για να ηρεμήσουν κάπως τα πνεύματα, ένα δεκάλεπτο περίπου μετά τη λήξη του αγώνα.
Ο Κίσσαβος που είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο άνοιξε το σκορ στο 26’ όταν ο Πλιάγκας με ωραία σέντρα βρήκε τον Αλέξη Κάτσα, που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Ζεϊμπέκη για το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για τη φάση του 45’ όταν ο Καζάνι Γ. ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ωστόσο ο ρέφερι κ. Κυρίτσης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ προηγουμένως στο 42’από γύρισμα του Γιώργου Χατζηλιάδη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του εμβρόντητου Ζεϊμπέκη και κατέληξε κόρνερ.
Στην επανάληψη τα Βούναινα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 48’σε σέντρα του Κοτρώτσου από τα δεξιά και διεκδίκηση της μπάλας από παίκτη των φιλοξενούμενων, αυτή βρήκε στο χέρι του με συνέπεια να δοθεί πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσαπράζης Σ. που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαρσένου, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Παρά το σοκ οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και δύο λεπτά αργότερα έχασαν διπλή ευκαιρία με το σουτ του Καζάνι αρχικά, να αποκρούει με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Συκουρίου ο οποίος μπλόκαρε το δεύτερο σουτ που έγινε από τον Πρισακάρου. Ο τελευταίος στο 74’ πέτυχε το 2-2 με δυνατή κεφαλιά και ενώ στο 73’ ο Γκομοσίδης είχε χάσει από κοντά μοναδική ευκαιρία.
Με την ψυχολογία υπέρ τους τα Βούναινα έφτασαν κοντά στο 3-2 στο 77’ με το σουτ του Τσαπράζη να σταματά στο αριστερό δοκάρι, όμως στο 83’ ήρθε η «λύτρωση» όταν από το χτύπημα φάουλ του Τσαπράζη Σ. ο Χάρης Κοτρώτσιος με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Το 3-2 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν άλλες δύο φάσεις για γκολ με το φάουλ του Τσαπράζη στο 89’ να διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Κισσάβου και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με το τετ-α-τετ του Πρισακάρου που σταμάτησε ο Παπαρσένος.
Ο Κίσσαβος από το 75’μέχρι το τέλος αγωνιζόταν με δέκα παίκτες καθώς είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές και ενώ αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Ζαϊρές.
Ο διαιτητής Δημήτρης Κυρίτσης προσπάθησε να είναι ακριβοδίκαιος, όμως δεν απέφυγε και κάποια λάθη. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να καταλογίσει το πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, ενώ αυτό που έδωσε στην επανάληψη φάνηκε πως ο παίκτης του Συκουρίου είχε κολλημένο το χέρι του.
Επίσης, ένα πέναλτι ζήτησε το Συκούριο στο 67’, ενώ στο 75’ο ρέφερι έπρεπε να αποβάλει τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, που αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για το σκληρό τάκλιν πάνω στον Ζαϊρέ.
Άριστοι οι δύο συνεργάτες του κ.Γκαρέλης, Μπουρονίκος.
ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Ζεϊμπέκης, Κοτρώτσος, Κουτής, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης, Χριστοδούλου Κ., Γκομοσίδης, Τσαπράζης Σ., Καζάνι Γ., Πρισακάρου, Τσανάς.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Δημήτρης Τσέτσιλας): Παπαρσένος, Κώτσιας Ν., Σελήνης, Αγγέλης, Αλμυρούλης, Καπετάνης, Κορδέλας, Καλούσης (60’ Γκιούρας), Πλιάγκας (46’ Ζαιρές), Μαυρομάτης, Κάτσας (70’ Βλαχογιάννης).

 

ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ
Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Αμπελωνιακού από τους Αγίους Αναργύρους, όπου επικράτησε του Ατρομήτου με σκορ 2-1.
Στο 34’ ο Μπόντε είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και ο ίδιος παίκτης στο 35’ με διαγώνιο σουτ αυτή τη φορά έκανε το 0-1.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 55’ με τον Τσινούδη ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή νωρίτερα στο παιχνίδι.
Όμως στο 57’ από κόρνερ του Τσετιροκλή με κεφαλιά ο Κωτούλας διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Νικητές και ηττημένοι συνεχάρησαν το διαιτητικό τρίο, τη Μάχη Τσιοφλίκη και τους συνεργάτες της Χρήστο Καραγιάννη, Απόστολο Τσαπράζη.
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Παυλόπουλος, Πλιάγκας(70’ λ.τ.Τίκας), Παναγιώτου, Τσιφλίζογλου Γκούγκλας (48’ Τσινούδης), Μούμος, Ευαγγέλου, Μπακαρτζής, Αμαρλαργιώτης Θ., Κουμπούρας, Βίλλης(46’ Κατσογιάννης).
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτίκος, Πατρίκου (59’ Κόκκινος), Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Παυλίδης, Δαλακώνης, Ψύρρας, Βούκιας (79’ Μεσημέρης), Ιωαννίδης, Τσετιροκλής, Μπόντε (89’ Αποστόλου).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass