H μεγάλη ώρα του Ολυμπιακού

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2017 19:55

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Ο Ολυμπιακός διεκδικεί τον τέταρτο ευρωπαϊκό τίτλο της Ιστορίας του, καθώς αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στον τελικό της Euroleague (21:00, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ HD).

Στην Κωνσταντινούπολη, την πόλη που οι πρωταθλητές Ελλάδας πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου το 2012 στην απαρχή της Ευρωπαϊκής κυριαρχίας τους, αναζητούν ακόμα έναν άθλο. Το "παρών" στο «Σινάν Ερντέμ» ίσως δώσει και ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μιλώντας στο Πρακτορείο Sport, o Έρικ Γκριν δηλώνει ότι είναι «έτοιμος για μεγάλα σουτ» και στον αποψινό τελικό. «Ήταν μία εξαιρετική μάχη αυτή με την ΤΣΣΚΑ και θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη μάχη με τη Φενερμπαχτσέ. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε θέση να παίζω τελικό Euroleague με τον Ολυμπιακό και να διεκδικώ τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης», αναφέρει.

Ερωτηθείς για το πώς ο Ολυμπιακός σκοπεύει να "δυσαρεστήσει" την Φενερμπαχτσέ μέσα στην πόλη της, ο Έρικ Γκριν θα πει: «Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να γυρνούν την μπάλα και να εχουν το πάνω χέρι στα ριμπάουντ. Διαθέτουν μεγάλα κορμιά. Παίζουν πολύ καλά αυτό τον καιρό, να τους "χαλάσουμε" το τρανζίσιον και βέβαια το παιχνίδι του Μπογκντάνοβιτς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass