Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ

Αγρόδημος: Συμφώνησα με την ΑΕΛ, αλλά...

*«Πρέπει να υπάρχει και συμφωνία ανάμεσα στις δύο διοικήσεις» *Ποιο ήταν το μυστικό της ανόδου του Απόλλωνα Λάρισας

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2017 22:05

«Η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΛ θα είναι ο Χρήστος Αγρόδημος» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ενώ υπάρχει και άλλη μια δήλωσή του σύμφωνα με την οποία ανέφερε ότι συμφώνησε με τον παίκτη στα τρία ραντεβού που είχε μαζί του.

Τελικά ο Χρήστος Αγρόδημος πρόκειται να είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΛ μετά και τη χθεσινή αρνητική απάντηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου...

Και για τον λόγο αυτό με δεδομένο το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Απόλλωνα Λάρισας ρωτήσαμε τον 22χρονο ποδοσφαιριστή (γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου 1995 και έλκει την καταγωγή του από τη Βερδικούσια) σε μια συνέντευξη που έδωσε χθες στην «Ελευθερία».

Ο Χρήστος Αγρόδημος μας είπε: «Θέλω να επιστρέψω στην ΑΕΛ και έχω συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια. Αλλά θα πρέπει να τα βρούνε και οι δυο διοικήσεις . Δεν το κρύβω ότι θέλω να γυρίσω στην ΑΕΛ, και μην ξεχνάμε ότι στόχος κάθε Λαρισαίου ποδοσφαιριστή είναι να παίξει στην ΑΕΛ ειδικά τώρα που έχει ένα επιπλέον κίνητρο αφού παίζει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Αν και εγώ έπαιξα στις ακαδημίες όσο και στη Γ' εθνική κατηγορία πανηγυρίζοντας μια άνοδο στη Β' εθνική κατηγορία.

Φανταστείτε τώρα πόσο θέλω να παίξω... Μέσα στη βδομάδα ελπίζω να λυθεί το θέμα»

Πρόσωπο της επικαιρότητας ο Χρήστος Αγρόδημος με το ενδιαφέρον που έχει δείξει η ΑΕΛ γι’ αυτόν αλλά η συζήτησή μας περιστράφηκε και γύρω από την άνοδο του Απόλλωνα Λάρισας για τον οποίο μας λέει: «Είχαμε την καλύτερη ομάδα και το αποδείξαμε κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς με τη σταθερότητα στην απόδοση που είχαμε κερδίζοντας παιχνίδια πολύ δυνατά. Δίκαια ανεβήκαμε και αυτό αναγνωρίστηκε απ’ όλες τις ομάδες».

*Ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας;

«Ήμασταν όλη τη χρονιά μια οικογένεια και αυτό το οφείλουμε στον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη στον οποίο εγώ προσωπικά χρωστάω πολλά που με πήρε από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης έχοντας με την ομάδα μου πέρυσι υποβιβαστεί από τη Γ' εθνική κατηγορία στην Α' τοπική, με πίστεψε και έκανα μια εξαιρετική χρονιά. Επίσης υπήρχαν πολλοί ισοδύναμοι παίκτες που ο ένας βοηθούσε τον άλλον τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά.

Επίσης σημαντική ήταν η βοήθεια του γυμναστή Κώστα Μαργαρίτη που μας έδωσε πολύ καλή φυσική κατάσταση και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι η ομάδα ανέβαζε την απόδοσή της μετά το 65'-70'.

Τέλος σημαντική ήταν η μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου που πήραμε πολλούς καλούς παίκτες και το απέδειξαν μέσα στο γήπεδο με την απόδοσή τους. Είναι πολύ σημαντικές οι μεταγραφικές επιλογές του Ιανουαρίου».

*Πάντως είχατε και στήριξη γενικά από τον κόσμο της Λάρισας όχι μόνο από τη συνοικία...

«Οι Λαρισαίοι γνωρίζουν ότι η άνοδος μιας ομάδας πάντα βοηθάει την πόλη και ειδικά όταν πρόκειται να ανέβει στη Β' εθνική κατηγορία. Και γι’ αυτό μας βοήθησε ο κόσμος».

*Και στη Β' Εθνική Κατηγορία πώς πιστεύεις ότι μπορεί να ανταποκριθεί ο Απόλλωνας;

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να υπάρχουν βελτιώσεις στο γήπεδο γιατί ο Απόλλωνας παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο ενώ επειδή έχει πολλούς καλούς παίκτες μπορεί εύκολα να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Υπάρχει και ένας προπονητής ο Θεοδοσιάδης που είναι εγγύηση»

Ο Χρήστος Αγρόδημος που διακρίνεται για την αγάπη του στα τατουάζ (μας είπε χαμογελώντας ότι αν πάρει μεταγραφή στην ΑΕΛ θα κάνει και άλλα στο λαιμό του...) και έχει πρότυπο τον Πορτογάλο Ραούλ Μεϊρέλες της Φενερμπαχτσέ και τον Βέλγο Ράντζα Νεϊγκολάν της Ρόμα, σε ερώτησή μας αν αποτελεί προσωπική ρεβάνς η επιστροφή του στην ΑΕΛ απάντησε: «Όχι, δεν το βλέπω σαν ρεβάνς προσωπική. Το αντίθετο θα έλεγα, όταν έφυγα από την ΑΕΛ μετά την άνοδο στη Β' Εθνική Κατηγορία και πήγα στην Τσαριτσάνη εκεί δεν το έβαλα κάτω. Συνέχισα να προσπαθώ για να επιστρέψω στην ΑΕΛ και να παίξω ποδόσφαιρο αφού για μένα είναι η ζωή μου όλη. Δούλεψα πιο πολύ και πιστεύω ότι η φετινή πολύ καλή χρονιά που έκανα με τον Απόλλωνα Λάρισας με αντάμειψε. Το χρωστάω βέβαια στους συμπαίκτες μου και κυρίως στον προπονητή μου».

Και έκλεισε λέγοντας: «Δεν υπάρχει ταβάνι για μένα και θέλω να το αποδείξω και ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από τη νέα χρονιά».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass