ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE (21.45)

Αγιαξ-Μάντσεστερ Γ.

• Το ποδόσφαιρο «σκύβει» πάνω από την τραγωδία του Μάντσεστερ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2017 16:36

Όλος ο κόσμος είναι συγκλονισμένος από το τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά του Μάντσεστερ.

Η UEFA ανακοίνωσε ότι ο σημερινός τελικός του Europa League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Άγιαξ θα διεξαχθεί κανονικά στη Στοκχόλμη, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας (21.45, ΕΡΤ1, COSMOTE SPORT 1 HD).
Η διοίκηση της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας με χθεσινή της ανακοίνωση, ενημέρωσε πως το σημερινό παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με τον Άγιαξ θα γίνει κανονικά. Εγγυήθηκε, μάλιστα, ότι το γήπεδο της Στοκχόλμης θα είναι «αστακός» από χιλιάδες αστυνομικούς, προκειμένου η αναμέτρηση να διεξαχθεί δίχως το παραμικρό πρόβλημα.

 

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
Η UEFA απάντησε θετικά στο αίτημα της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, προκειμένου να ακυρωθεί η συνέντευξη Τύπου, του Ζοζέ Μουρίνιο, μία ημέρα πριν από τον τελικό του Europa League, που θα γίνει στη Στοκχόλμη, ανάμεσα στους «κόκκινους διάβολους» και τον Αγιαξ.
Προφανής αιτία για το αίτημα του αγγλικού συλλόγου, η φονική έκρηξη που προκάλεσε βομβιστής αυτοκτονίας, σε συναυλιακό χώρο του Μάντσεστερ, αμέσως μετά την εμφάνιση της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, Αριάνα Γκράντε, με τραγικό απολογισμό, 22 νεκρούς και 59 τραυματίες.

 

ΚΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Όσο περνάνε οι ώρες μεγαλώνει το κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης για τα θύματα και τους αγαπημένους τους στην τραγωδία του Μάντσεστερ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσω του Twitter ανέφερε: «Είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι από τα τρομερά γεγονότα στο Manchester Arena. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι προς όλους τους πληγέντες».
Η Μάντσεστερ Σίτι από τη μεριά της, επίσης μέσω twitter υπογράμμισε: «Είναι με μεγάλη θλίψη που ακούμε από τα φοβερά γεγονότα στο Arena. Οι καρδιές μας είναι προς όλους τους πληγέντες».
Αλλά ακόμα και ο Αγιαξ, αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον σημερινό τελικό της Στοκχόλμης στο Europa League, έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσω twitter, ενώ από την Ιταλία ανάλογα μηνύματα έφτασαν από Ίντερ και Μίλαν.
Το αγγλικό ποδόσφαιρο, οι άνθρωποί του, προσπάθησαν από τις πρώτες ώρες μέσω των κοινωνικών δικτύων, από την πρώτη κιόλας στιγμή, να συμπαρασταθούν στους πληγέντες από τη μεγάλη τραγωδία του Μάντσεστερ. Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 59 τραυματίστηκαν μετά από δύο εκρήξεις στο Manchester Arena, όπου έδινε συναυλία η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε.

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΤΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η FA ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Επιπλέον μέτρα ασφαλείας προανήγγειλε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας ενόψει του τελικού Κυπέλλου, ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ το ερχόμενο Σάββατο στο «Γουέμπλεϊ», μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ το βράδυ της 22ας Μαΐου.
Οι αθλητικές ομοσπονδίες, συμπεριλαμβανομένης και της FA, προσπαθούν από το πρωί της Τρίτης να καθησυχάσουν τον κόσμο και να τους παροτρύνουν να παρακολουθήσουν κανονικά τους αγώνες που είχαν στο πρόγραμμά τους, μεταξύ άλλων και του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου.
Οι οπαδοί που σκοπεύουν να βρεθούν το απόγευμα του Σαββάτου στο «θρυλικό» Γουέμπλεϊ, θα περάσουν από εξονυχιστικούς ελέγχους, ενώ θα αυξηθεί σημαντικά η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων εντός κι εκτός του μεγαλοπρεπέστατου σταδίου.
Το συγκεκριμένο γήπεδο θα φιλοξενήσει επίσης την τελική φάση του πρωταθλήματος της League Two και της Championship, την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass