ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEGAUE

Στη Football League ο Ηρακλής

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2017 15:15

Ο Ηρακλής εξασφάλισε την παραμονή του στους αγωνιστικούς χώρους με την απίστευτη προσπάθεια των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας του, όμως η ασυνέπεια της διοίκησής του τον στέλνει στη Football League.

Το Δ.Σ. της Super League, αποφάσισε να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από το σύλλογο της Θεσσαλονίκης για εκπρόθεσμη εξόφληση στην οφειλή του ποδοσφαιριστή Πορτουλίδη, ύστερα από καταγγελία του Λεβαδειακού.

 Mε ψήφους 9-2 λοιπόν, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την αφαίρεση τριών βαθμών από τον πίνακα της περιόδου 2016-17, που πρακτικά σημαίνει ότι ο «Γηραιός» πέφτει στους 26 (από 29), δηλαδή όσους και ο Λεβαδειακός και υποβιβάζεται, καθώς υστερεί των Βοιωτών στην ισοβαθμία.

Ως γνωστό ο Ηρακλής είχε νικήσει 1-0 τους «πράσινους» στο «Καυτανζόγλειο», αλλά έχασε 3-0 στη Λιβαδειά. Στην ψηφοφορία 9 ΠΑΕ (μεταξύ τους οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) ψήφισαν υπέρ της ποινής, Ηρακλής και Ατρόμητος κατά, ΑΕΚ, Βέροια και Πλατανιάς απείχαν, ενώ «λευκό» επέλεξαν ΕΠΟ, Παναιτωλικός και Ξάνθη.

Εφεση κατά της απόφασης υποβιβασμού του κατέθεσε ο Ηρακλής στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία θα συνεδριάσει σήμερα σχετικά με την υπόθεση της μη αδειοδότησης της ομάδας της Θεσσαλονίκης και την σημερινή απόφαση υποβιβασμού της. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη επιτροπή είναι επταμελής και θα λάβει αυτή την τελική απόφαση μετά την πρωτόδικη σημερινή.

«ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ»

«Οι αγώνες κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, οι παράγοντες που φεσώνουν τις ομάδες πρέπει να πληρώνουν και όχι οι ομάδες», είπε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός σε συνέντευξή του «Στο Κόκκινο», όταν κλήθηκε να σχολιάσει την είδηση που προέκυψε σήμερα από τη Σούπερ Λίγκα με τον υποβιβασμό του Ηρακλή και την παραμονή στην κατηγορία του Λεβαδειακού.

«Η προσωπική μου άποψη για το συγκεκριμένο ζήτημα, είναι ότι οι αγωνιστικοί χώροι πρέπει να κρίνουν το ποιοι ανεβαίνουν, ποιοι πέφτουν και ποιοι παίρνουν τα πρωταθλήματα. Αυτό και τίποτε άλλο… Οι ομοσπονδίες, βεβαίως και οι συνεταιρισμοί έχουν τους δικούς τους κανονισμούς, εάν αυτοί οι κανονισμοί είναι καθαροί από την αρχή της χρονιάς και δεν διαμορφώνονται κατά το δοκούν για να κρίνονται οι τίτλοι και οι θέσεις στις δικαστικές αίθουσες ή στις διάφορες επιτροπές, αυτό θα πρέπει να το δουν μόνοι τους… Νομίζω πως όταν τελειώνει ένα πρωτάθλημα με μια συγκεκριμένη βαθμολογία θα πρέπει να βρίσκονται εκείνες οι ασφαλιστικές δυκλείδες και η πρόνοια έτσι ώστε αυτοί που αγωνιστικά σώθηκαν να διατηρούνται στην κατηγορία και αυτοί οι οποίοι οφείλουν λεφτά, να πληρώνουν τα λεφτά τα οποία χρωστάνε… Οι ιδιοκτήτες των ομάδων και όσοι έχουν φεσώσει τις ομάδες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass