ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Μετά τον Γουάλας και ο Σολτάνι

• Δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για τον Σέρβο γκολκίπερ Νταμίρ Κάχριμαν

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2017 22:08

Μετά τον Γουάλας, ένας ακόμη παίκτης της Ξάνθης φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΛ.

Πρόκειται για τον Καρίμ Σολτάνι και σύμφωνα με το Goal, ο Αλγερινός έχει δεχθεί ήδη πρόταση για να υπογράψει στους «βυσσινί».
Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής βρέθηκε για 4,5 χρόνια στην Ξάνθη, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ακριτική ομάδα και η ΑΕΛ όπως την περίπτωση Γουάλας έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον 32χρονο ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται ως εξτρέμ και επιθετικός.
Ο Καρίμ Σολτάνι, κατά την περίοδό του στην Ξάνθη, είχε συνολικά 134 συμμετοχές μετρώντας και 25 γκολ, ενώ την τελευταία σεζόν είχε 25 συμμετοχές με 2 γκολ. Ο Αλγερινός που γεννήθηκε στη Γαλλία, ξεκίνησε να παίζει σε τμήματα υποδομής της χώρας, για να βρεθεί στη συνέχεια σε ομάδες της Ολλανδίας.
Τη σεζόν 2010/11 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρακλή, ενώ την επόμενη σεζόν μετακόμισε στο Χαριλάου όπου και αγωνίστηκε στον Άρη. Πριν πάρει τη μεταγραφή στην Ξάνθη, αγωνίστηκε για μισή σεζόν στην Αλγερία με τη Σετίφ (2012/13).

 

ΚΑΙ ΣΕΡΒΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Νέο όνομα τερματοφύλακα αυτό του Σέρβου Νταμίρ Κάχριμαν, βγήκε στο φως της δημοσιότητας. Μία περίπτωση που μόνο εύκολη δεν είναι πάντως για τους «βυσσινί».
Ο 32χρονος τερματοφύλακας ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα και είναι διεθνής με την Εθνική του ομάδα. Στην πατρίδα του έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους με τελευταίο το πρωτάθλημα του Ερυθρού Αστέρα τη σεζόν 2015/16. Φέτος έπαιξε σε 17 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων σε Προκριματικά του Champions League και του Europa League.
Παράλληλα, με την Εθνική Σερβίας έχει 8 συμμετοχές, ενώ στο πρωτάθλημα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21 με την ομάδα του είχε αναδειχθεί ο τερματοφύλακας της καλύτερης ενδεκάδας.
Πριν τον Ερυθρό Αστέρα, βρέθηκε στην Ουκρανία για την Ταβρίγια, ενώ έχει περάσει και από τις FK Zemun (Σερβία), Vojvodina (Σερβία), Konyaspor (Τουρκία) και Rad (Σερβία).
Σύμφωνα με το sport24.gr η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολη, όμως η διοίκηση της λαρισινής ομάδας θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει.
*Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της συνεχάρη τη φετινή προσπάθεια του Αχιλλέα Φαρσάλων που γιόρτασε την επάνοδό του στη Γ’ Εθνική έπειτα από 27 χρόνια απουσίας.
«Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας, η διοίκηση, το τεχνικό team, οι ποδοσφαιριστές και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ, απευθύνουν στον ιστορικό Αχιλλέα Φαρσάλων τα θερμότερα συγχαρητήριά τους για την επάνοδο στη Γ’ Εθνική.
Μετά από 27 χρόνια, ο δημοφιλής Αχιλλέας ξαναγύρισε για να συναντήσει το ποδοσφαιρικό του πεπρωμένο και η επιτυχία του αυτή αντανακλά στις υπέροχες προσπάθειες των πρωταθλητών ποδοσφαιριστών του, του τεχνικού επιτελείου, της άξιας διοίκησης και φυσικά των εκδηλωτικών οπαδών του», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass