O ΣΕΠΛ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ «1st FOOTBALL SURVIBALL»

Για τον... Στέφανο

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2017 16:38

Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Νομού Λάρισας διοργανώνει εκδήλωση αθλητικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τον Στέφανο, στο στάδιο Αλκαζάρ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Το Σάββατο 10 Ιουνίου, 16:00, η ώρα στο ιστορικό στάδιο Αλκαζάρ θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Διοίκηση του ΕΑΚΛ το «1st Football Surviball» στη Λάρισα.
Μια εκδήλωση αθλητικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα καθώς μέσα από αυτή θα υποστηρίξουμε όλοι μαζί τον τετράχρονο Στέφανο που υπέστη σοβαρά εγκαύματα.
Στο αθλητικό σκέλος της εκδήλωσης οι διαγωνιζόμενοι που θα λάβουν μέρος στο «1st Football Surviball» θα είναι όλοι οι πρώτοι σκόρερ όλων των τοπικών κατηγοριών ποδοσφαίρου του νομού μας, καθώς επίσης τιμής ένεκεν, θα λάβουν μέρος ο Απόλλωνας Λάρισας και η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ. Ο νικητής (το πρώτο κανόνι) θα κερδίσει ένα τετραήμερο ταξίδι για δύο άτομα εντελώς δωρεάν από Goto Skiathos.com και ο δεύτερος που θα φθάσει στον τελικό θα κερδίσει δύο δώρα από τη Νew Fashion Mars του Άρη Ζήσαρου.
Τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης θα είναι ο πρώτος σκόρερ της πρωταθλήτριας ΑΕΛ Μιχάλης Ζιώγας, από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μεγάλοι σκόρερ όπως ο Γιώργος Λιάπης, Νίκος Φακίτσας, Γιάννης Μιχαλές και Βασίλης Πινακάς και ο πυροσβέστης Ηλίας Αρβυθάς που έσωσε τον μικρό Στέφανο από τη φωτιά.
Στη συνέχεια θα βραβευθούν ο Απόλλων Λάρισας για την άνοδο στη Football League, o Αχιλλέας Φαρσάλων για την άνοδο στη Γ’ Εθνική και η φιλοξενούμενη ομάδα Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Λιοσίων. Στις 18:30 θα ακολουθήσει φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων μεταξύ του ΣΕΠΝΛάρισας και του Ολυμπιακού Λιοσίων. Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων.
Ένας κουμπαράς κατάθεσης αγάπης για τον Στέφανο σε τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και χρήματα στη θύρα 3 του Αλκαζάρ, περιμένει όλους.
Τηλ. επικοινωνίας: 6996-770910».
*Όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση στις 10 Ιουνίου στο Αλκαζάρ στο 1 St Footboll Surviball καλούνται να βρίσκονται για την τελική δοκιμή της εκδήλωσης μεθαύριο Τρίτη 6-6-2017 και 17:00 στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας α’. Από τους πρώτους σκόρερ οι: Διβανές Π., Τσατσαλίδης Γ., Καπετάνιος Α., Πεζής Δ., Κίτσας Γ., Καραντώνης Γ., Πότσης Χ., Κωφός Χ., Βάρσος Γ., Γαγάρα Α./ Τερματοφύλακες: Ζειμπέκης Ν.Κιόρογλου Λ./ Υπευθ.γηπέδου: Αλεξούδης Μ.Κόντης Γ./ Συνεργαζόμενο Σωματείο Ηρακλής Λάρισας: Μπάμης Ε .Δραγατσίκης Π. Πεπόσι Α. Κυρίτσης Η. Μπάρδας Α. Φορτομάρης Ν. Επιτροπή: Βλαχούλης Ν., Μητροδήμος Β., Ζήλος Α., Λυκοκώστας Γ., Λακερδάς Φ., Κέλλας Σ., Ιωακείμ Λ., Αποστόλου Δ., Γαραζανάκης Μ.(πρόεδρος επιτροπής) Γραμματέα: Τσακνάκη Αθαν. και ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Βαγγέλης Βουλάγκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass