ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ

Ανοικτό το θέμα Μόρα για την ΑΕΛ

• Σήμερα πιθανόν το ραντεβού με τον Αλέξη Κούγια

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2017 22:00

Ανοικτό παραμένει το θέμα της επιστροφής του Βαγγέλη Μόρα μετά από δεκαπέντε χρόνια στη Λάρισα και ο κόσμος της ΑΕΛ περιμένει με αγωνία, να έχει αίσιο τέλος το «φλέρτ» που υφίσταται από τους «βυσσινί».

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός- όπως έγραψε και χθες η ΕτΔ- έχει συμβόλαιο με την Ιταλική Μπάρι(ομάδα Β’ Ιταλίας) αντί 250.000 ευρώ, αλλά η ΑΕΛ τού έκανε πρόταση συνεργασίας για δύο χρόνια και ο παίκτης επιθυμεί την επιστροφή του στη Θεσσαλική Πρωτεύουσα.
Απέκτησε πολλές εμπειρίες αγωνιζόμενος στο Ιταλικό Πρωτάθλημα όλα αυτά τα χρόνια και το οικονομικό μέρος δεν θα σταθεί πιστεύουμε εμπόδιο σε μια συμφωνία από τη στιγμή που ο 36χρονος ποδοσφαιριστής θέλει, όπως και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας, να συνεργαστούν.
Άλλωστε ο Βαγγέλης Μόρας είναι ένας δυναμικός αμυντικός, έχει άριστο χαρακτήρα και επιθυμεί να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα που ξεκίνησε από τα Ταμπάκικα, στη γενέτειρά του.
Και βέβαια μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση θα αξιοποιηθεί από τους «βυσσινί» για την ανάπτυξη της ομάδας, σε οργανωτικό επίπεδο.

 

ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Σήμερα πιθανότατα και πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να γίνει η συνάντηση του Βαγγέλη Μόρα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια, στην Πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, την Καλαμάτα.
Εκεί θα απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές για λίγες ημέρες ο Μόρας και μετά θα έρθει στη Λάρισα, για το υπόλοιπο των διακοπών ώστε να δει και τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Αν τα βρούνε οι δύο πλευρές, πιθανότατα ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής να επισπεύσει την επιστροφή του στην Ιταλία ώστε να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Μπάρι και να έρθει στη Λάρισα.
Όλα λοιπόν θεωρούνται πιθανά και είναι θέμα όπως φαίνεται μιάς ή δύο ημερών το ποια κατάληξη θα έχει το συγκεκριμένο μεταγραφικό ζήτημα.
Όσον αφορά στα άλλα μεταγραφικά θέματα, προς το παρόν φαίνεται να υπάρχει στασιμότητα, καθώς μια μεταγραφή του Βαγγέλη Μόρα σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση και ο κόσμος της ΑΕΛ καθώς βλέπει τις πολλές καλές κινήσεις που γίνονται, την καινούργια σεζόν θα είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass