ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Προειδοποίηση Βασιλειάδη σε Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2017 15:14

Σε συστάσεις προς Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό προχώρησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στους τελικούς των πλέι οφ του μπάσκετ μεταξύ των δύο μεγαλυτέρων ελληνικών ομάδων.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για τα τουρνουά 3on3, ο κ. Βασιλειάδης αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Αν στα εναπομείναντα ματς δεν προαχθεί το φίλαθλο πνεύμα αλλά οτιδήποτε άλλο, η Πολιτεία θα επανεξετάσει τη χρήση των γηπέδων. Η Πολιτεία παραχωρεί γήπεδα και όχι αρένες».
Και πρόσθεσε ο κ. Βασιλειάδης: «Κατ’ αρχάς, να γίνει σαφές ότι οι εισαγγελικές αρχές και οι αστυνομικές δυνάμεις αμέσως μόλις ανακινήθηκε το τι έγινε την Κυριακή το βράδυ, αλλά και με τις δηλώσεις που ακολούθησαν και τις εξαγγελίες που ακολούθησαν τα γεγονότα αυτά, σχηματίζουν ήδη δικογραφίες και για τα δύο γεγονότα και έχουμε εμπιστοσύνη στα όργανα της Πολιτείας και της Ομοσπονδίας ότι θα κρίνουν με ταχύτητα, διαφάνεια και με ορθή κρίση για να καταλογιστούν όσα πρέπει να καταλογιστούν».
Και κατέληξε: «Για να τελειώσει το αστείο. Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους, ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, να σταματήσουν αυτές οι καταστάσεις παράνοιας που ζούμε και να πάμε να ευχαριστηθούμε δύο αγώνες, δύο ωραία παιχνίδια με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες που παίζουν στη χώρα μας, με δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Όπως στην Ευρώπη, παρά τα φαλτσοσφυρίγματα, έχουν μια σοβαρή εικόνα μέσα στο γήπεδο, αυτό θα πρέπει να γίνει και τις επόμενες μέρες. Αλλιώς, εμείς ως Πολιτεία θα επανακαθορίσουμε τη στάση μας και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του».

 

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΥΣ «ΑΙΩΝΙΟΥΣ»
Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου γνωρίζει πως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες για συνάντηση με τους αδελφούς Αγγελόπουλου και Γιαννακόπουλο, αλλά ελπίζει πως ίσως και αύριο το πρωί θα μιλήσει μαζί τους.
Είτε με όλους μαζί, είτε με τον κάθε ένα ξεχωριστά λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου θέλει να μιλήσει με τα αφεντικά των ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πριν το τζάμπολ του τέταρτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League. Όσα έχουν συμβεί από το βράδυ της Κυριακής κι έπειτα έχουν δημιουργήσει ένα πολύ «άγριο» κλίμα, ένα κλίμα που ανάγκασε τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη να τοποθετηθεί δημόσια για να ηρεμήσει τα πνεύματα.
Ο αθλητικός εισαγγελέας έχει ενημερώσει τις δύο ομάδες και έχει ζητήσει από τους παράγοντές της να καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι για να πέσουν οι τόνοι και να απομακρυνθούν οι εντάσεις, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει πάρει από εκείνους κάποια απάντηση. Υπάρχουν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες, όπως η απουσία τους από την Αθήνα τις τελευταίες μέρες, που όχι μόνο δυσκολεύουν, αλλά κάνουν αδύνατη τη συνάντηση που ζητά ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ο οποίος ελπίζει ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα μιλήσει μαζί τους, ακόμη και αν πρέπει να τους δει ξεχωριστά λίγο πριν τον τέταρτο τελικό, αύριο το πρωί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass