ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΕΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κοντά σε συμφωνία με Μόρα η ΑΕΛ

ª• Μένει απλά να λύσει το συμβόλαιό του με την Μπάρι ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2017 22:18

Το ήθελαν και οι δύο για το καλό της ΑΕΛ και όπως φαίνεται ο Βαγγέλης Μόρας θα επιστρέψει στην αγαπημένη του Λάρισα, μετά από μια λαμπρή ποδοσφαιρική καριέρα στην Ιταλία.

Σύμφωνα λοιπόν με χθεσινές έγκυρες πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας συναντήθηκε στη θεσσαλική πρωτεύουσα με τον κεντρικό αμυντικό και σχεδόν συμφώνησαν σε όλα, στην πολύωρη συζήτηση που έκαναν.
Ο κ.Κούγιας άκουσε προσεκτικά τις απόψεις που έχει ο Βαγγέλης Μόρας για τη «βασίλισσα», στην οποία θα κρεμάσει τα παπούτσια του και μετά θα συνεχίσει να προσφέρει πιθανότατα από άλλο πόστο.
Είναι δεδομένη η μεγάλη εκτίμηση που έχει ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ στο πρόσωπό του και ήθελε να κάνει ένα μεγάλο δώρο στον κόσμο της Λάρισας.
Βέβαια για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, πρέπει πρώτα ο Μόρας να απεμπλακεί από την Μπάρι, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ακόμη ενός χρόνου.
Αν λυθεί λοιπόν το συμβόλαιο τότε θα ανοίξει περισσότερο ο δρόμος της επιστροφής του στη Λάρισα.

 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΡΙ
Πάντως και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο τοπικός Τύπος στο Μπάρι της Ιταλίας με δημοσιεύματα κάνει λόγο πως ο Μόρας είναι στη λίστα των αποδεσμεύσεων, δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και θα του ζητηθεί από τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας, να λύσει το συμβόλαιο.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε είναι θέμα χρόνου να ντυθεί ο ποδοσφαιριστής στα «βυσσινί».
Σήμερα ή αύριο το αργότερο θα ξεκαθαρίσει το θέμα και μακάρι όλα να πάνε καλά, διότι παίκτες με την εμπειρία και το ήθος του Βαγγέλη Μόρα τους χρειάζεται η ΑΕΛ, για να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία τη νέα χρονιά στη Σούπερ Λίγκα και να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Από κει και πέρα, εντείνονται οι προσπάθειες για όλα τα μεταγραφικά θέματα, συζητήσεις γίνονται με πολλούς παίκτες που επιθυμούν να αγωνισθούν στη λαρισινή ομάδα και οι κινήσεις από τη διοίκηση είναι πολύ προσεκτικές.
Θα αποκτηθούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, ενώ θα υπάρξει και καλύτερη οργάνωση στις ομάδες Νέων όπου θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα, για να αναδειχθούν μέσα από τη σκληρή δουλειά ποδοσφαιριστές, που τα επόμενα χρόνια θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass