ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟΝ 5ο ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ ΜΕ 129-120

Πρωταθλητές ΝΒΑ οι Γουόριορς

• Δεν πρόκειται όμως να επισκεφτούν τον Ντόναλντ Τραμπ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2017 16:17

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κέρδισαν με 129-120 τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στον πέμπτο μεταξύ τους αγώνα στη σειρά των τελικών και κατέκτησαν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με σκορ 4-1.

Αυτό ήταν το δεύτερο πρωτάθλημα για τους Γουόριορς μέσα σε 3 χρόνια και πέμπτο στην ιστορία τους, ενώ είχε πρωταγωνιστή τον Κέβιν Ντουράντ, που αναδείχθηκε MVP των τελικών, κατακτώντας μαζί το πρώτο του πρωτάθλημα.
Μετά το περσινό διάλειμμα, που τον τίτλο πανηγύρισαν οι αντίπαλοί τους, οι Γουόριορς του Στιβ Κερ, επέστρεψαν ξανά στην κορυφή. Ο Κέβιν Ντουράντ σημείωσε 39 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ, ενώ ο Στεφ Κάρι έκανε double double με 34 πόντους και 10 ασίστ (και 6 ριμπάουντ).
Κορυφαίος για την ομάδα του Κλίβελαντ, ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς, με double double, 41 πόντους και 13 ριμπάουντ (και 8 ασίστ), γνωρίζοντας πάντως την πέμπτη ήττα στους οκτώ τελικούς που συμμετείχε. Ακολούθησε ο Κάιρι Ίρβινγκ με 26 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 33-37, 71-60, 98-93, 129-120.

 

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ
Στις ΗΠΑ κάθε χρόνο οι ομάδες που κατακτούν τους τίτλους στα «μεγάλα» πρωταθλήματα (ΝΒΑ, NFL, NHL, MLB) συνηθίζεται να περνάνε το κατώφλι του Λευκού Οίκου για μια εθιμοτυπική συνάντηση με τον εκάστοτε Πρόεδρο. Την παράδοση αυτή φαίνεται πως ετοιμάζονται να «σπάσουν», οι πρωταθλητές του ΝΒΑ Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.
Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ οι παίκτες των «πολεμιστών» αποφάσισαν ομόφωνα να μην επισκεφτούν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, λόγω της δυσαρέσκειάς τους προς το πρόσωπό του. Αυτό δεν είναι κάτι που εκπλήσσει αφού στο παρελθόν αρκετά μέλη των Γουόριορς, όπως οι Στιβ Κερ, Σον Λίβινγκστον και Ντέιβιντ Γουέστ, έχουν δηλώσει δημοσίως την αντίθεσή τους με τα λεγόμενα του Αμερικανού προέδρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass