Ο ΛΕΩΝ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Επέστρεψε στα τρόπαια

• Κέρδισε στον τελικό 8x8 με σκορ 4-2

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2017 15:44

Ό,τι δεν κατάφερε πέρσι με την απώλεια του χαμένου τελικού στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, το πέτυχε φέτος ο Λέων Αγίου Αθανασίου καθώς κατέκτησε το τρόπαιο στον μεγάλο τελικό του τουρνουά ποδοσφαίρου 8Χ8 που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του «Camp New», καθώς υπέταξε τους «Χωριάτες» με 4-2.


Αναμέτρηση η οποία κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα με εναλλαγές στο σκορ, σασπένς και το ενδιαφέρον παρέμεινε αμείωτο μέχρι το τέλος, με τα «λιοντάρια» όμως να δείχνουν πιο διψασμένα για την κατάκτηση της κούπας.
Αυτή ήταν τέταρτη κατάκτηση (σε σύνολο πέντε τελικών), δείγμα της συνέπειας αυτής της ομάδας που φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της στα γήπεδα της πόλης, όχι μόνο σε αγωνιστικό αλλά και σε οργανωτικό κομμάτι.
Για τον Λέοντα, Δημήτρης Πεζής και Γιώργος Τσανάς σκόραραν αμφότεροι από δύο φορές ενώ για τους «Χωριάτες» ο Θοδωρής Ρακιντζόγλου σκόραρε δις. Την απονομή στον αρχηγό της νικήτριας ομάδας Σάκη Γκουρνέλη, έκανε ο υπεύθυνος της ακαδημίας Νίκη/Μιχαήλ Ζήσης Γεράσης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Γκαραβέλης.
ΛΕΩΝ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Γκουρνέλης Σ., Γκουρνέλης Ν., Φωτίου, Αγγελακόπουλος, Δαούτης, Ευθυμιόπουλος, Κουκουτάρας, Τσανάς, Παύλου, Τζήμας, Πεζής, Παλαμίδας, Ζάχος, Καρακώστας, Ακριβόπουλος, Κατσογιάννης, Στάτος.
ΧΩΡΙΑΤΕΣ: Ξεσφίγγης, Σκλάβος, Στάθης, Λάζος, Αρσένης, Ραπτόπουλος, Ματράκης Ν., Ρακιντζόγλου, Μητός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass