ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΕ ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗ

Δεν ήθελε τις εκλογές της 13ης Ιουνίου

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2017 16:00

Από την παράταξη «Ανανεωτική Κίνηση Παραγόντων» της οποίας ηγείται ο κ. Γρηγορίου, σχετικά με δηλώσεις που έκανε ο κ. Μπουχλαριώτης, επισημαίνονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Το πασίγνωστο ανέκδοτο με την ομάδα πόλο που ηττήθηκε στον τελικό και όλοι οι παράγοντές της… πανηγύριζαν, για τον απλούστατο λόγο ότι κανείς δεν… πνίγηκε στην πισίνα (!!!), θυμίζουν οι συνεχείς δηλώσεις του επικεφαλής της παράταξης «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό» κ. Δημ. Μπουχλαριώτη, που αμέσως μετά την απόφαση του Ανώτατου Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, διοχέτευσε προς τοπικά και πανελλήνια Μ.Μ.Ε., προκειμένου, αφενός να δικαιολογήσει την απίστευτη γκάφα της προσφυγής του, η οποία απορρίφθηκε στην ουσία και έγινε αποδεκτό μόνο το αίτημα για προσωρινή διοίκηση, και αφετέρου να διατηρήσει υψηλό το φρόνημα της φυλλορροούσας παράταξής του.
Μπορεί κανείς να ονομάσει ορθή σκέψη, την κατάθεση προσφυγής σε Ανώτατο Δικαστήριο την 7η Ιουνίου, με ημερομηνία εκδίκασής της την 9η Ιουνίου, και με την προσφυγή αυτή να αιτείται την αλλαγή διοίκησης που θα διεξάγει τις εκλογές τη 13η Ιουνίου!
Οι εκλογές στην Ένωσή μας προκηρύχθηκαν τη 19η Μαΐου 2017, εμπρόθεσμα και νομότυπα, σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο της ΕΠΟ, με ημερομηνία διεξαγωγής τους στις 13/6. Γιατί έπρεπε να περάσουν 20 συνολικά ημέρες για την κατάθεση της προσφυγής; Και οι πλέον αδαείς μπορούν να καταλάβουν τη σκόπιμη καθυστέρηση. Ο κ. Μπουχλαριώτης δεν ήθελε τις εκλογές την Τρίτη 13 Ιουνίου!
Κύρια επισήμανση στις δηλώσεις του, μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, έχει να κάνει με την πρόταση της ΕΠΣΛ προς τους Δικαστές για τη σύνθεση της προσωρινής Διοίκησης.
Σε μια έξαρση της… μετριοφροσύνης του, ο επικεφαλής της αντίπαλης παράταξης, διακηρύττει ότι έθεσε τον εαυτό του στην αλφαβητική σειρά της πρότασής του, ανακηρύσσοντας το εαυτόν του «ίσο ανάμεσα σε ίσους», ισχυρισμό που καταρρίπτουν οι εδώ και 1 μήνα εμφανίσεις του σε αλλεπάλληλες προεκλογικές συγκεντρώσεις, στις οποίες μονοπωλεί τη φωτογράφηση και τον λόγο, έχοντας σαν «γλάστρες» και ακροατές του, τους υπόλοιπους «ίσους» προς αυτόν.
Ίσος ανάμεσα σε ίσους, κ. Μπουχλαριώτη, ήσουν για 4 χρόνια μέσα στο Δ.Σ. της Ένωσης, προς το οποίο γύρισες την «πλάτη» αναίτια, προκειμένου να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Τέτοιες ενέργειες, να το ξέρεις, φίλε Δημήτρη, δεν τις επικροτεί, ούτε τις επιβραβεύει το εκλογικό σώμα του Ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου. Θα το διαπιστώσεις σε 40 περίπου ημέρες.
Τελειώνοντας οφείλουμε μία απάντηση για το «θράσος χιλίων πιθήκων» και κατανοώντας τον κ. Μπουχλαριώτη για τις φιλοζωικές του προτιμήσεις, του απαντάμε ότι: Το «θράσος» των ανθρωπόμορφων ζώων που επικαλείται είναι προτιμότερο και ωφελιμότερο από την υποτέλεια «χιλίων χοιριδίων», που φανερά υποβαθμίζει τη μέχρι σήμερα αυξημένη αξιοπρέπεια της Ένωσής μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass