ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Χρυσό μετάλλιο η Λίλη Αλεξούλη

Η Λαρισαία αθλήτρια είχε επίδοση 6,44 μ. στο άλμα εις μήκος

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2017 17:30

Η νέα γενιά αθλητών που έχει αρχίσει να προβάλει σε αντικατάσταση των μεγαλύτερων και πιο έμπειρων, η καριέρα των οποίων φθάνει ή έφθασε στο τέλος της, είναι το κέρδος του ελληνικού στίβου, όπως τουλάχιστον έδειξαν οι αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου ανδρών (103ο) – γυναικών (83ο) το οποίο διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό στάδιο Πάτρας.

Και όλα αυτά σε συνδυασμό με την εμπειρία και τις ικανότητες σπουδαίων Ελλήνων αθλητών που συνεχίζουν την καριέρα τους και πρωταγωνιστούν σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις. Και για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το νέο αίμα του κλασικού αθλητισμού, έδωσε εξετάσεις και πέτυχε το διήμερο των αγώνων στην Πάτρα, αφού μεταξύ άλλων ξεχώρισαν οι Μιχάλης Αναστασάκης στη σφαιροβολία, Μιχάλης Παπάς, Κώστας Κουτσούκης και Γιώργος Λαμπρόπουλος στα 400μ, Κυριάκος Ζώτος στη σφαιροβολία, Νίκος Γκότσης, Στέλιος Φιλκάι στα 3.000μ στιπλ, Κωνσταντίνα Σπανουδάκη στη δισκοβολία, Τατιάνα Γκούσιν στο ύψος, καθώς επίσης και η Λαρισαία Λίλη Αλεξούλη στο μήκος. Ακόμη ξεχώρισαν οι Σταματία Σκαρβέλη και Ηλιάνα Κοροσίδου στη σφυροβολία (η πρώτη κάνει και σφαίρα), Κλαούντια Πόλακ στο επί κοντώ, Αντώνης Μέρλος στο ύψος, Κώστας Νάκος στα 400μ εμπόδια ανδρών, Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος (τη στιγμή μάλιστα που αποχωρεί ο Λούης Τσάτουμας), Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ, Πάρης Μπατζάβαλης στον ακοντισμό, Θανάσης Καλάκος στα 800μ και πολλοί άλλοι. Δίπλα τους για αρκετά ακόμη χρόνια θα παραμείνουν και θα λάμπουν οι Κατερίνα Στεφανίδη, Λυκούργος Τσάκωνας, Κώστας Δουβαλίδης, Κώστας Φιλιππίδης, Μαρία Μπελιμπασάκη, Γιάννης Κυριαζής, Ελισάβετ Πεσιρίδου και άλλοι αθλητές, στους οποίους θα στηριχτεί η ραχοκοκαλιά της εθνικής ομάδας στίβου. Η 2η ημέρα των αγώνων στην Πάτρα ήταν εξίσου επιτυχημένη με την πρώτη, χάρη σε μια σειρά καλών επιδόσεων και εμφανίσεων από τους αθλητές και τις αθλήτριες και φυσικά χάρη στη συμμετοχή αθλητών όπως η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Λυκούργος Τσάκωνας, που έφεραν στο στάδιο αρκετό κόσμο για να τους θαυμάσουν από κοντά. Μάλιστα από νωρίς πήραν θέση στο «πέταλο» του σταδίου για να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των αθλητριών του επί κοντώ εκατοντάδες φίλαθλοι, οι οποίοι ενθάρρυναν τη Στεφανίδη να καταρρίψει το Πανελλήνιο ρεκόρ (απόλυτο) όταν έβαλε τον πήχη στα 4.91μ, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο στάδιο βρέθηκαν χιλιάδες φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν τους αγώνες, κάτι που τα τελευταία χρόνια δεν συνέβαινε, ενώ στις κερκίδες βρέθηκαν ακόμη ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, βουλευτές, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο δήμαρχος Πάτρας Παναγιώτης Πελετίδης, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός και πολλοί άλλοι. Η ΛΙΛΗ ΑΛΕΞΟΥΛΗ Η Λίλη Αλεξούλη επέστρεψε στην κορυφή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όμως, ωστόσο δεν έφτασε όσο μακριά θα ήθελε. Η έμπειρη αθλήτρια ήταν νικήτρια με 6,44 μ. (2,5), ενώ με κανονικές συνθήκες προσγειώθηκε στα 6,16 μ. (1,7). «Δεν είναι στο μυαλό μου το όριο. Φαίνεται ωστόσο πως υπάρχει πρόβλημα και κάτι δεν πάει καλά στους αγώνες. Είναι κάτι που πρέπει να το βρούμε. Ελπίζω την ερχόμενη εβδομάδα να παρουσιάσω καλύτερη εικόνα και από εκεί και έπειτα θα συνεχίσω τους αγώνες μου και θα παλέψω για κάτι καλύτερο», είπε η Λίλη Αλεξούλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass