ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΙΒΟΥ

Ο Πατσουκάκης αντί του τραυματία Φιλιππίδη στη Λιλ

• Την Πέμπτη θα μεταβεί στη Γαλλία η Λαρισαία Λίλη Αλεξούλη

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2017 17:30

Ο Δημήτρης Πατσουκάκης θα πάρει τελικά τη θέση του Κώστα Φιλιππίδη στην αποστολή της εθνικής στίβου για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στην πόλη Λιλ της Γαλλίας.

Ο Κώστας Φιλιππίδης εξετάστηκε χθες το μεσημέρι από τον γιατρό της ομοσπονδίας Διονύση Χίσσα και διαπιστώθηκε πως δεν είναι δυνατό να ακολουθήσει την ελληνική αποστολή στο ευρωπαϊκό ομάδων. Ο Έλληνας άλτης έχει τραυματιστεί στο γόνατο και ξεκινάει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης. Το μεγάλο κενό που δημιουργεί η απουσία του Φιλιππίδη, θα κληθεί να καλύψει ο Πατσουκάκης, με τον οποίο γυμνάζονται μαζί υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κυτέα. Ο Πατσουκάκης προέρχεται από καλή εμφάνιση το Σάββατο στο Πανελλήνιο της Πάτρας, όπου υπερέβη τα 5.60μ και έχασε το χρυσό μετάλλιο μετά από αγώνα μπαράζ με τον Φιλιππίδη (5.75μ)

 

ΣΕ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ
Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, που θα διεξαχθεί 23-25 Ιουνίου στη Λιλ αποτελεί την άμεση μελλοντική πρόκληση των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών της εθνικής ομάδας στίβου, η οποία καλείται να εκπληρώσει τον δύσκολο στόχο της παραμονής στη σούπερ Λίγκα της διοργάνωσης. Οι αθλητές και αθλήτριες της εθνικής θα ταξιδέψουν σε δύο γκρουπ για τη Γαλλία, αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη.
Έτσι, την Τετάρτη αναχωρούν οι: Παναγιώτης Τριβυζάς, Κώστας Νάκος, Μαρία Μπελιμπασάκη, Κατερίνα Δαλάκα, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Ανδριάνα Φέρρα, Τατιάνα Γκούσιν, Γιάννης Νυφαντόπουλος, Μιχάλης Παππάς, Κώστας Δουβαλίδης, Γρηγορία Κεραμιδά, Λυκούργος Τσάκωνας, Αννα Βασιλείου και Ειρήνη Βασιλείου.
Οι αθλητές που ταξιδεύουν την Πέμπτη είναι οι: Θάνος Καλάκος, Ανδρέας Δημητράκης, Κώστας Γκελαούζος, Νίκος Γκότσης, Κώστας Μπανιώτης, Δημήτρης Πατσουκάκης, Μίλτος Τεντόγλου, Δημήτρης Τσιάμης, Νίκος Σκαρβέλης, Ιάσωνας Θανόπουλος, Μιχάλης Αναστασάκης, Γιάννης Κυριαζής, Πέτρος Κυριακίδης, Κουτσούκης, Γιώργος Λαμπρόπουλος, Χρήστος Αλμπάνης, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Αναστασία Μαρινάκου, Ράνια Ρεμπούλη, Μαρίνα Μανιαδάκη, Κατερίνα Στεφανίδη, Λίλη Αλεξούλη, Βούλα Παπαχρήστου, Σταματία Σκαρβέλη, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Ηλιάνα Κοροσίδου, Σοφία Υφαντίδου, Μαρία Γάτου, Δέσποινα Μουρτά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass