ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο Τάσος Κυριάκος στην Αμαλιάδα!

*Έλυσε τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Λάρισας

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2017 18:25

Στην Πελοπόννησο και στον Αστέρα Αμαλιάδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο αρχηγός του Απόλλωνα Λάρισας Τάσος Κυριάκος.

Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιό του με τους «κυανόλευκους» και υπέγραψε στον Α.Ο. Αστέρα Αμαλιάδας, ο οποίος σε ανακοίνωσή του έκανε γνωστή τη μεταγραφή επισημαίνοντας μεταξύ άλλων και τα εξής: « Ο Τάσος Κυριάκος (14 Αυγούστου 1978) ξεκίνησε την καριέρα του από την Πελασγιώτιδα και πέρασε διαδοχικά από τον Απόλλωνα Λάρισας, την ΑΕΛ και την Καλλιθέα. Το 2005 μετεγγράφηκε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ το 2006 και τελικά κατέληξε στον Άρη το καλοκαίρι του 2006.

Τελικά αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον νεοφώτιστο στην Α’ Εθνική, Αστέρα Τρίπολης τον Ιανουάριο του 2008. Τον Αύγουστο του 2008, επέστρεψε για μια δεύτερη θητεία στην ΑΕΛ.

Το 2009/10 αγωνίστηκε στην Ομόνοιας Λευκωσίας κατακτώντας το πρωτάθλημα Κύπρου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα για δύο χρόνια. Μάλιστα, την περίοδο 2011-12 αναδείχθηκε MVP της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα από τη διοργανώτρια αρχή και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, λόγω της εμφάνισης του στο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ. Το καλοκαίρι του 2012 εντάχθηκε στο δυναμικό της Νίκης Βόλου και ήταν ο αρχηγός της ομάδας. Τα δύο τελευταία χρόνια ανήκε στον Απόλλωνα Λάρισας με τον οποίο σημείωσε δύο διαδοχικές ανόδους, με πιο πρόσφατη την κατάκτηση του τίτλου της Γ' Εθνικής και την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Τάσος Κυριάκος, βρίσκεται στην Αμαλιάδα και την Κουρούτα με τη σύζυγό του και μετά από διεξοδική συζήτηση, κατέληξε σε συμφωνία με την ομάδα μας.

Έρχεται στην ομάδα μας λόγω της προσωπικής του φιλίας με τον επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν. Αυτή τη φορά όμως, θα βρίσκονται στην ομάδα της πόλης μας, καθώς και ο κ. Παπαγεωργίου θα βρίσκεται πλέον κοντά στον Αστέρα Αμαλιάδας.

Καλωσορίζουμε τον Τάσο Κυριάκο στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε καλή χρονιά».

Λίγο μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής, ο Τάσος Κυριάκος σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Έρχομαι στην ομάδα για τον Θανάση Παπαγεωργίου. Με τον Βαγγέλη Αγγελή έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Γίνεται ένα ξεκίνημα καλό. Νομίζω ότι με την εμπειρία που έχω θα βοηθήσω ώστε ο Αστέρας να πετύχει τους στόχους του. Δεν χρειάζεται νομίζω να πούμε περισσότερα πράγματα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass