ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΒΟΥΝΑΙΝΩΝ

Μεταγραφική πρεμιέρα με Σχοινά

• Θ. Εμμανουήλ: «Θέλουμε ικανούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες»

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2017 20:03

Ξεκίνησαν οι μεταγραφικές κινήσεις στα Βούναινα με τον τεχνικό Θ. Εμμανουήλ να δηλώνει αισιόδοξος για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, ικανής να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που θέτει ο ίδιος και οι άνθρωποι της διοίκησης στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Η αρχή έγινε με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Γιάννη Σχοινά που ολοκλήρωσε φέτος τη σεζόν στην Ολύμπικ/Ν. Καρυές (Αργυροπούλι, Ελευθεραί, Ανάβρα, Λαρισαϊκός, Φιλοκτήτης, Μακρυχώρι, Σμόλικας κ.ά.). Πρόκειται για μία σημαντική μεταγραφική κίνηση που θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα.
Εκείνο που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, όπως επισήμανε ο τεχνικός Θ. Εμμανουήλ, είναι ότι «ο βασικός κορμός διατηρήθηκε ο ίδιος, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα χαθεί η αγωνιστική συνοχή της ομάδας. Θα ενισχύσουμε την ομάδα με ικανούς παίκτες, οι οποίοι παράλληλα θα είναι και καλοί χαρακτήρες. Έχουμε υψηλές βλέψεις και στόχος μας είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν».
Παράλληλα, η ομάδα επενδύει και στους νεαρούς παίκτες, όπως φαίνεται από την απόκτηση του 17χρονου μεσοεπιθετικού Φώτη Μερτζανίδη από το Αβέρωφ.
«Είναι ένας εξελίξιμος παίκτης, ένα γνήσιο ταλέντο και πιστεύω να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Θ. Εμμανουήλ.
Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία, όπως αποφασίσθηκε, θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass