ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ 40 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Colpo Grosso για Μανωλά ετοιμάζει η Τσέλσι

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2017 20:15

Μπορεί στη Ρώμη να θεωρούν σίγουρη τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Ζενίτ, χωρίς βέβαια να υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, όμως Αγγλοι, που επικαλούνται πληροφορίες από την ιταλική πρωτεύουσα, αναφέρουν ότι η Τσέλσι θα επιχειρήσει το Colpo Grosso της τελευταίας στιγμής, κάνοντας δικό της τον διεθνή Ελληνα κεντρικό αμυντικό.


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας Express, «η Τσέλσι σχεδιάζει πρόταση της τελευταίας στιγμής για τον Κώστα Μανωλά». Σημειώνει χαρακτηριστικά:
«Η Τσέλσι χρειάζεται ενίσχυση στην άμυνα, με τον Τζων Τέρι να εγκαταλείπει τον σύλλογο τον επόμενο μήνα. Ορισμένα μεγάλα ονόματα κεντρικών αμυντικών, που έχουν συνδεθεί με την προοπτική του Stamford Bridge, συμπεριλαμβανομένων του Μπονούτσι της Γιουβέντους και Κουλιμπαλί της Νάπολι, φαίνονται δύσκολες περιπτώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία οι «μπλε» είναι έτοιμοι να κάνουν μια πρόταση τελευταίας στιγμής για τον αμυντικό της Ρόμα. Ο διεθνής Ελληνας κεντρικός αμυντικός είναι αναμφισβήτητα μία ανάσα από τη μετακίνησή του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά οι «μπλε» ελπίζουν να εκτροχιάσουν τη συμφωνία. Μία πρόταση 40 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ εκείνη της Ζενίτ είναι περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, ο σύλλογος του Stamford Bridge δεν εγγυάται ότι θα προσφέρει στον Μανωλά τα χρήματα που δίνει η Ζενίτ. Οι Ρώσοι προσφέρει στον 26χρονο άσο πολύ καλύτερο συμβόλαιο, που θα μπορούσε να επηρεάσει τη συμφωνία προς όφελός της». Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Μανωλά με τη Ρόμα λήγει τον Ιούνιο του 2019.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass