ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Εποχή Δ. Μπουχλαριώτη στην ΕΣΠΛ

*«Δεν θα υπάρχουν οι δικοί μας και οι άλλοι. Ολοι μαζί ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο» δήλωσε ο νέος πρόεδρος της Eνωσης *Ανακάλεσαν τις υποψηφιότητές τους 13 μέλη της παράταξης Γρηγορίου, για την οποία αποτελεί ερωτηματικό η στάση που θα κρατήσει στη συνέχεια

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2017 22:11

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού γύρισε σελίδα, με την παράταξη «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό» του Δημήτρη Μπουχλαριώτη να εκλέγει 15 μέλη στο νέο 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΛ, μετά τις χθεσινές αρχαιρεσίες που έγιναν στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Μία εξέλιξη που βγάζει τα σωματεία από την ταλαιπωρία που είχαν υποστεί το τελευταίο διάστημα και βάζει την Ένωση ξανά στην κανονικότητα. Το «πράσινο» φως για τον δρόμο προς την κάλπη άναψε χθες, νωρίς το απόγευμα η απόφαση του Πρωτοδικείου Λάρισας, που δεν έκανε δεκτή για δεύτερη συνεχή φορά (είχε προηγηθεί η απορριπτική απόφαση της Δευτέρας) την αίτηση για προσωρινή διαταγή ακύρωσης των εκλογών, που κατέθεσε η παράταξη του Ζ. Γρηγορίου και παρέπεμψε στην εκδίκαση αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων στις 13 Οκτωβρίου. Μετά από αυτήν την εξέλιξη και όπως είχε προαναγγείλει με επιστολή της η παράταξη Γρηγορίου, 13 από τους υποψηφίους της ζήτησαν ανάκληση των υποψηφιοτήτων τους και δεν έλαβαν μέρος στη χθεσινή εκλογική διαδικασία (τις προηγούμενες ημέρες είχε προηγηθεί η ανάκληση της υποψηφιότητας ενός ακόμη μέλους). Παράλληλα αποτελεί ερωτηματικό η στάση που θα κρατήσει η παράταξη Γρηγορίου στη συνέχεια, καθώς, σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις, είναι πολύ πιθανή η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.
Επί της ουσίας η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε κανονικά χθες στις 16.00 στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας προεδρεύοντος του κ. Ακριβούλη και όλα κύλησαν ομαλά. Από τα 102 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου στη χθεσινή εκλογική διαδικασία ψήφισαν τα 100 (δεν προσήλθαν να ψηφίσουν ο Δίλοφος και η Ανάβρα). Σημειώνεται ότι πληρεξούσιο είχαν καταθέσει 105 από τα 122 σωματεία, ωστόσο τρία σωματεία δεν είχαν δικαίωμα ψήφου, καθώς δεν είχαν συμπληρώσει ένα έτος λειτουργίας, ήτοι, Μάνδρα, Μπαράζ Πηνειός και Αναγ. Πυργετού).
Τα μέλη του νέου Δ.Σ. της ΕΠΣΛ και οι ψήφοι που έλαβαν έχουν ως εξής:
Μπουχλαριώτης 96, Γκούμας 90, Νταβαρούκας 78, Γκουτζαμάνης 77, Μπανιάς 77, Μπασαγιάννης 77, Τσακίρης 77, Γρηγοριάδης 76, Ιωαννίδης 76, Καρυώτης 75, Λίταινας 75, Καρακάσης 74, Καρκατσέλας 74, Αλατάς 72 και Γκρίμπας 72.
Οι υπόλοιποι υποψήφιοι οι οποίοι δεν εκλέγονται ως τακτικά μέλη στο νέο Δ.Σ. έλαβαν τις εξής ψήφους: Γουργιώτης 51, Ακριβούλης 27, Αδαμόπουλος 25.
Αναπληρωματικοί εξελέγησαν οι Κατσικάρης 74, Μπαχτσιβάνος 67, Χώτος 67, Κόκκινος 66, Τάψας 66, Στεργιούλας 65, Ανδρίτσιος 64, Κύργιας 63, Μανδάλης 63, Κωστόπουλος 61, Κακαγιάννης 60, Χατζούλης 60, Σολωμός 58, Τσιόγκας 57 και Φωτίου 57.
Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται οι: Αλεξίου 78, Γκαβάνας 68, Μαξιμιάδης 67.
Αναπληρωματικοί στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται και οι τρεις υποψήφιοι ήτοι Παλάγκα 76, Τάκας 67 και Παπαγεωργίου 66.
Από τα 100 ψηφοδέλτια έγκυρα ήταν τα 97, ενώ βρέθηκαν 2 λευκά και 1 άκυρο.
Μέλη της εφορευτικής επιτροπής καθώς πρόεδρος είχε οριστεί δικαστικός αντιπρόσωπος εξελέγησαν οι κ. Κ. Κουτσογιάννης και Λ. Ιωακείμ, ενώ για τη θέση των τριών γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Γ.Σ. εξελέγησαν οι κ. Αθ. Κουτσούκης, Β. Κίτσιος και Αθ. Δράκος.
«ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
 ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ»
Αμέσως μετά την καταμέτρηση των ψήφων και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο επικεφαλής της παράταξης «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό» και νέος πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, δήλωσε τα εξής:
«Κατ’ αρχήν θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλα τα σωματεία για την ταλαιπωρία που υπέστησαν έως σήμερα. Θέλω να τα διαβεβαιώσω ότι δεν ήταν δική μας υπαιτιότητα ό,τι συνέβη. Αρκεί να φανταστούν ότι τις δύο τελευταίες ημέρες περάσαμε δικαστικές περιπέτειες, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και η Ένωσή μας αλλάζει σελίδα. Ξεκινάμε από αύριο γιατί έχουμε μείνει πολύ πίσω.
Θέλω να διαβεβαιώσω όλα τα σωματεία ότι αυτό που διακηρύξαμε σαν συνδυασμός, η ισονομία, η ισότητα και η διαφάνεια θα ισχύσουν στο έπακρο. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία που μετείχαν στην εκλογική διαδικασία, αλλά και αυτά που δεν μετείχαν και να τους διαβεβαιώσω ότι από την ερχόμενη μέρα δεν θα υπάρχουν οι δικοί μας και οι άλλοι, αλλά θα είμαστε όλοι ένα για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Λάρισας» κατέληξε ο κ. Μπουχλαριώτης.
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ -
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
Την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΕΠΣΛ. Μετά την κατανομή των αξιωμάτων τα πρώτα βήματα είναι να γίνουν οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων, να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες για τις δηλώσεις συμμετοχής αλλά και για τα πρωταθλήματα, οι προτάσεις που θα σταλούν στην ΚΕΔ/ΕΠΟ για τους νέους πίνακες διαιτησίας κ.ά.
Παράλληλα θα γίνει αναδιάρθρωση όλων των Επιτροπών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ΕΔ πρόεδρος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, στην Πειθαρχική Επιτροπή πρόεδρος θα είναι ο δικηγόρος Κώστας Κουτσογιάννης, ενώ στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου το όνομα του Λευτέρη Γρηγοριάδη παίζει δυνατά αλλά δεν έχει ακουστεί κάτι σίγουρο ακόμα.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass