ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Ετοιμάζονται οι νέες προτάσεις της ΕΠΣΛ στην ΚΕΔ/ΕΠΟ

• Σε τροχιά εκλογών η ΕΠΟ, εγκρίθηκε χθες το νέο καταστατικό

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2017 22:11

Το θέμα της διαιτησίας θα απασχολήσει αυτές τις ημέρες (μαζί με τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων) το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΛ και ειδικά την ΕΔ/ΕΠΣΛ, της οποίας προΐσταται ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης.

Ειδικότερα η ΕΔ/ΕΠΣΛ θα ασχοληθεί με τις προτάσεις που πρέπει να κατατεθούν στην ΚΕΔ/ΕΠΟ ενόψει της συγκρότησης των νέων πινάκων διαιτησίας, καθώς όπως επισήμανε ο κ. Μπουχλαριώτης, η προηγούμενη Επιτροπή Διαιτησίας δεν είχε τη νομιμοποίηση να καταθέσει προτάσεις πέραν της 2ας Ιουνίου που ουσιαστικά έληγε η θητεία της.
Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι γραπτές εξετάσεις της ΚΕΔ/ΕΠΟ και αναμένονται τα αγωνιστικά τεστ που θα διεξαχθούν τον Αύγουστο. Οι Λαρισαίοι διαιτητές και βοηθοί 1ης και 2ης κατηγορίας θα δώσουν τις αγωνιστικές εξετάσεις το διήμερο 1 και 2 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη.
Υπενθυμίζεται ότι οι Λαρισαίοι επιτυχόντες των γραπτών εξετάσεων είναι οι Δ. Γκάγκας, Ηλ. Νατσιούλας (βοηθοί διαιτητές 1ης κατηγορίας), Αγ. Μπουμαρσόπουλος, Αθ. Τζήλος (διαιτητές 2ης κατηγορίας), Γ. Αναστασίου, Απ. Καρακώστας, Αχ. Νίκζας, Χρ. Παπαδημητρίου (βοηθοί διαιτητές 2ης κατηγορίας), Χρ. Αγγελούλης, Αντ. Κορέστης, Μ. Τσιοφλίκη, Β. Τσιτσανούδης (διαιτητές 3ης κατηγορίας), Κ. Ακρίβος, Χρ. Καραγιάννης, Δ. Κοτούμπας, Β. Μάνος, Χρ. Νάκας, Γ. Πατέτσος, Κ. Στάικος, Απ. Τσαπράζης (βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας), Χ. Διαμάντης, Αδ. Κουκούλης, Θ. Μπουρουζίκας, Χρ. Νίτσας, Ι. Ντελέζος, Γ. Φακής (διαιτητές 4ης κατηγορίας).
Επίσης σε επίπεδο παρατηρητών-εκπαιδευτών διαιτησίας στις γραπτές εξετάσεις πέτυχαν οι Γ. Λιόλιος Γεώργιος (παρατηρητής 1ης κατηγορίας), Αντ. Βαλιώτης (παρατηρητής 2ης κατηγορίας), Μ. Γιαννακόπουλος, Αντ. Ζήλος, Ι. Κωστής, Δ. Τζιόλας (παρατηρητές 3ης κατηγορίας), Κ. Κουρδής (παρατηρητής 4ης κατηγορίας), Ν. Κεραμίδας, Π. Τσακνάκης (νέοι παρατηρητές), Στ. Νίτσας (εκπαιδευτής).

 

Η ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΔ/ΕΠΣΛ
Εντός των ημερών ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Δ. Μπουχλαριώτης θα έχει συναντήσεις με ανθρώπους της διαιτησίας για τη στελέχωση της νέας Ε.Δ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να επιστρέψει ο Αντώνης Βαλιώτης, ενώ συζητήσεις θα γίνουν και με τους Γιώργο Λιόλιο, Γιάννη Κωστή, Πέτρο Τσακνάκη και Κώστα Κουρδή.

 

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ
Το Ειρηνοδικείο ενέκρινε χθες το νέο καταστατικό της ΕΠΟ, κι αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο δρόμος για τη διενέργεια εκλογών στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία άνοιξε. Το νέο καταστατικό είχε ψηφιστεί στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας στις 30 Ιουνίου, ενώ με την τροπολογία που κατέθεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν βάσει του καταστατικού και όχι του νόμου. Εντός των προσεχών ημερών η διοίκηση της ΕΠΟ αναμένεται να ορίσει την εκλογική Γενική Συνέλευση, μετά την πραγματοποίηση της οποίας απαιτούνται τουλάχιστον 15 ημέρες για τη διενέργεια εκλογών. Κατά συνέπεια, ως πιθανό διάστημα διεξαγωγής των αρχαιρεσιών μπορεί να υπολογίζεται εκείνο περί τα μέσα Αυγούστου (ακούστηκε η 17η ως πιθανή ημερομηνία).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass