ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ (18.30)

Αποκαλυπτήρια στο κοινό της

• Πιθανή η πρώτη εμφάνιση έστω και για λίγα λεπτά του Εμανουέλ Περόνε

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2017 22:04

Τα αποκαλυπτήρια της ΑΕΛ θα γίνουν σήμερα στις 18.30 στο κοινό της στο Ael Fc Arena με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών όπου οι Λαρισαίοι φίλαθλοι θα πάρουν μια πρώτη «γεύση» από τη λαρισινή ομάδα και κυρίως από την τακτική αλλά και το αγωνιστικό σχήμα που σκέφτεται για το νέο πρωτάθλημα ο Ολλανδός τεχνικός Αντρέ Πάους.

Ήδη υπήρξαν δύο φιλικά παιχνίδια στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, όπου φάνηκαν κάποιες από τις προθέσεις του για την τακτική το 4-2-3-1, αλλά για τους παίκτες ακόμα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Αυτή τη στιγμή Γουάλας, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς Φατιόν, Γκόλιας δείχνουν καλύτεροι αλλά σε ένα μήνα που ξεκινάει το πρωτάθλημα πολλά αλλάζουν.
Δεν θα παίξει σήμερα ο τραυματίας Λεοζίνιο, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του προπονητή και μάλλον θα πάρει, έστω και για λίγο, χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά ο Περόνε.
Χθες η αποστολή της ΑΕΛ έκανε το πρωί την τελευταία προπόνηση στο Καρπενήσι στην οποία δεν πήραν μέρος οι: Λεοζίνιο, Αγρόδημος, Κρητικός λόγω τραυματισμού, ενώ η προπόνηση σημαδεύτηκε από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Κρίζμαν στον Καπό που έφερε ένταση. Τελικά ο Κρίζμαν ζήτησε συγγνώμη από τον Καπό και τα πνεύματα ηρέμησαν. Σίγουρα οι εντάσεις στην προετοιμασία είναι φυσιολογικές…
Στη συνέχεια η αποστολή επέστρεψε στη Λάρισα και σήμερα το πρωί οι παίκτες θα προπονηθούν στα Δένδρα ενώ το απόγευμα έχουν φιλικό αγώνα.
Η γενική είσοδος για το σημερινό φιλικό παιχνίδι ορίστηκε στα 5 ευρώ.    

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ
Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών της ΑΕΛ
ΣΗΜΕΡΑ: ΑΕΛ - Ατρόμητος
29/07: ΑΕΛ - Λαμία
02/08: ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα
05/08: Ξάνθη - ΑΕΛ
12/08: ΑΕΛ – Ξάνθη

 

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Αναβλήθηκε το χθεσινό κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της Super League, όπως ανακοίνωσε η Λίγκα. Στη χθεσινή συνεδρίαση θα υπήρχε συζήτηση για ζητήματα που αφορούν στο συμβόλαιο με τη Nova, στη μείωση των ομάδων και στο θέμα της διεξαγωγής, ή μη, των playoffs για τη σεζόν που ακολουθεί. Η ανακοίνωση: «Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Συνέλευση αναβάλλονται και θα πραγματοποιηθούν μεθαύριο Δευτέρα 24/07 και ώρα 15:00 και 15:30 αντίστοιχα με τα ίδια θέματα». Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΡΤ ενδεχομένως να κάνει πρόταση να καλύψει την οικονομική διαφορά που θα υπάρξει από τη μείωση που προτείνει το συνδρομητικό κανάλι και θα μεταδίδει δύο παιχνίδια κάθε αγωνιστική.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass