ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ»

Στον Ερμή Αγιάς ο Δ. Λόλας

• Ο Λαρισαίος πάουερ φόργουορντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Ηράκλειο • Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ν. Καλλέ

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2017 22:01

Κάτοικος Αγιάς θα είναι τη νέα σεζόν ο Λαρισαίος Δημήτρης Λόλας, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα του Ερμή ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ο 31χρονος ύψους 2.03 πάουερ φόργουορντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Ηράκλειο και αποτελεί την πρώτη μεταγραφική επιτυχία των «κυανόλευκων».
Ο Δημήτρης Λόλας έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην ομάδα του Περσέα, με προπονητή στο παιδικό τμήμα του συλλόγου τον νυν προπονητή του Ερμή Αγιάς Γρηγόρη Γιασάρη. Το 2003 σε ηλικία 17 ετών πήγε στο Μαρούσι. Εκεί έμεινε ως το 2007, παίζοντας συνολικά 28 ματς στην Α1 κατηγορία.
Επιπλέον, με την αθηναϊκή ομάδα συμμετείχε στο Europe League το 2004 (2η θέση) και στο Euro Cup το 2006 και το 2007 - τότε επρόκειτο για το τρίτο τη τάξει πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων.
Τη σεζόν 2007-08 έκανε την πιο «γεμάτη» του χρονιά στην Α1 καθώς έλαβε μέρος σε 20 παιχνίδια με τη φανέλα του Αιγάλεω, ενώ την επόμενη σεζόν συνέχισε στην κορυφαία ελληνική κατηγορία αγωνιζόμενος με την Καβάλα.
Αμέσως μετά πήρε μεταγραφή στη Δάφνη που βρισκόταν στην Α2, ενώ το 2010 πήγε στο Παγκράτι.
Το καλοκαίρι του 2011 αποφάσισε να παίξει στη Β’ Εθνική και τον Αμύντα όπου έμεινε δύο χρόνια, για να πάρει μεταγραφή στον Ιωνικό Νίκαιας.
Από το 2014 μέχρι φέτος βρέθηκε στην Κύμη, με την οποία κατάφερε να κερδίσει την άνοδο του δύο διαδοχικές χρονιές, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο Ηράκλειο.
Ως μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ελλάδος, ο Δημήτρης Λόλας έλαβε μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων του 2004 στη Σαραγόσα, στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Νέων Ανδρών το 2005 και το 2006 στη Μόσχα και τη Σμύρνη αντίστοιχα, καθώς και στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2009 με την Εθνική Ανδρών.

 

Ο Ν. ΚΑΛΛΕΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ
Εν τω μεταξύ πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκου Καλλέ, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στα Τρίκαλα, βρίσκεται ο Ερμής Αγιάς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων και αν μη τι άλλο η απόκτησή του θα αποτελέσει μία πολύ σημαντική μεταγραφή για τους Αγιώτες, καθώς ο 30χρονος σέντερ έχει μεγάλη εμπειρία από την Α1 Εθνική (έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ αλλά και στον Πανελευσινιακό).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass