Ο Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ

Απέκτησε τις αδερφές Λαδοπούλου

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2017 21:15

Σε δύο σημαντικές προσθήκες προχώρησε η ομάδα βόλεϊ στα τμήματα κορασίδων-νεανίδων και γυναικών του ΑΟ Σουφλαρίων καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τις Γωγώ και Βάσω Λαδοπούλου.


Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Το Δ.Σ. του συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τη Λαδοπούλου Γωγώ και τη Λαδοπούλου Βάσω. Πρόκειται για δύο εξαιρετικά ταλαντούχες αθλήτριες που αναμένεται να ενισχύσουν το σύλλογο στα τμήματα κορασίδων-νεανίδων αλλά και των γυναικών. Η Γωγώ γεννήθηκε το 2000 και αγωνίζεται ως ακραία και διαγώνια. Έχει μεγάλη αγωνιστική εμπειρία καθώς αγωνιζόταν στην «Άθλεση Λάρισας» σε όλες τις αναπτυξιακές κατηγορίες αλλά και στην ομάδα των γυναικών με ξεχωριστή παρουσία. Η Βάσω γεννήθηκε το 2002 και αγωνίζεται ως ακραία. Έχει και αυτή μεγάλη αγωνιστική εμπειρία και μεγάλο πάθος για το άθλημα. Καλωσορίζουμε τη Βάσω και τη Γωγώ στην οικογένεια του Α.Ο.Σ. και ευχόμαστε να είναι υγιείς και να έχουν επιτυχίες προσωπικές και για την ομάδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass