ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΙΕΟΛ ΧΙ ΤΖΑΝΓΚ

Πήρε Νοτιοκορεάτη ο Αστέρας Τρίπολης

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2017 15:51

Συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αστέρα Τρίπολης υπέγραψε ο Γκιέολ-Χι Τζανγκ, ο οποίος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του αρκαδικού συλλόγου.

Ο 19χρονος εξτρέμ από τη Νότια Κορέα δοκιμάστηκε στην ομάδα της Τρίπολης, έπεισε για την αξία του, με αποτέλεσμα να κινηθούν οι διαδικασίες της απόκτησής του.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής προέρχεται από τη «Μασία», την περίφημη ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Έμεινε ελεύθερος από τους «μπλαουγκράνα» και υπέγραψε στον Αστέρα. Ο Τζανγκ (γεννημένος στις 4 Απριλίου 1998) έχει παίξει με την Κ17 της χώρας του, έχει ύψος 1.75 και εκτός από τη Μασία έχει περάσει και από την Pohang Steelers, ομάδα της πατρίδας του. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την απόκτηση του Gyeol-Hee Jang για τα επόμενα τρία χρόνια. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1998 στη Νότια Κορέα και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ως ακραίος χαφ. Ο Gyeol-Hee Jang έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα Steelers, ενώ από το 2011 μέχρι και τη μεταγραφή του στον Αστέρα αγωνιζόταν στις περίφημες ομάδες των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα. Ο Νοτιοκορεάτης μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και επέλεξε τον αριθμό 20 για τη φανέλα του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass