Η ΠΡΩΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Πρόβλημα με Άλα, ψάχνει παίκτη;

• Ατομικό πρόγραμμα σήμερα για Λεοζίνιο και Αγκάνοβιτς

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2017 22:04

Πρόβλημα προέκυψε σύμφωνα με πληροφορίες με τον νεαποκτηθέντα παίκτη Αλμπι Άλα, καθώς η πρώην ομάδα του παίκτη, η αλβανική Kucesi, κατέθεσε συμβόλαιο στην αλβανική Λίγκα υποστηρίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής είχε δεσμευτεί ότι θα αγωνιζόταν μέχρι τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξετάζει το θέμα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με την παραμονή του παίκτη καθώς αν ισχύσει αυτό τότε δεν μπορεί να αγωνισθεί σε δύο ομάδες.
Ανεξαρτήτως της εξέλιξης του θέματος Άλα η ΑΕΛ κινείται για απόκτηση παίκτη στην αμυντική γραμμή καθώς πιστεύει ότι χρειάζεται ενίσχυση ώστε να παρουσιάσει ακόμα καλύτερη εικόνα απ’ ό,τι στο φιλικό με τον Ατρόμητο Αθηνών. Η θέση που ψάχνει παίκτη δεν έχει διαρρεύσει αλλά δεν αποκλείεται να είναι ποδοσφαιριστής που να αγωνίζεται τόσο σαν σέντερ μπακ όσο και σαν μπακ.
Για το θέμα της άμυνας υπάρχουν πειραματισμοί στο δίδυμο των σέντερ μπακ από τον τεχνικό Αντρέ Πάους και σίγουρα θα συνεχίσουν ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με τη Λαμία το ερχόμενο Σάββατο που ίσως δούμε για πρώτη φορά μαζί τον Ζίζιτς με τον Γκόλια. Είναι το μόνο δίδυμο στα σέντερ μπακ που δεν είδαμε μέχρι τώρα.
Από κει και πέρα ερωτηματικό είναι ποιος θα παίξει επιθετικό χαφ αφού ήδη δοκιμάζεται ο Αγκάνοβιτς αλλά δεν ξέρουμε αν προτιμήσει ο Πάους έναν πιο αμυντικό παίκτη δίπλα στο Φατιόν που δείχνει να έχει κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα.
Στο φιλικό με τη Λαμία θα βγούνε περισσότερα συμπεράσματα.

 

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΔΥΟ
Μετά από ένα διήμερο ξεκούρασης οι παίκτες της ΑΕΛ επανέρχονται σήμερα στις προπονήσεις με τον Λεοζίνιο και τον Αγκάνοβιτς να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Ο Αγκάνοβιτς έχει ένα τράβηγμα ψηλά στο πόδι, ενώ ο Λεοζίνιο έχει διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και θα επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας την ερχόμενη Δευτέρα.
Τέλος στις επόμενες μέρες θα γίνουν και οι εκλογές για αρχηγούς της ΑΕΛ με ενδείξεις για το περιβραχιόνιο, να πηγαίνει λόγω πείρας σε Ναζλίδη και Αγκάνοβιτς.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass