ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Η Ελλάδα βούλιαξε το Μαυροβούνιο

• Αύριο Πέμπτη κόντρα στην Ουγγαρία (21.30)

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2017 17:52

Η εικόνα του Θοδωρή Βλάχου να σφίγγει τη γροθιά χαμογελώντας, πολύ πριν λήξει ένα παιχνίδι και μάλιστα κρίσιμο, είναι πρωτόγνωρη για τον προπονητή της εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών (και του Ολυμπιακού).

Το ίδιο πρωτόγνωρη όμως ήταν και η εμφάνιση της ελληνικής ομάδας απέναντι στο Μαυροβούνιο, στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης. Με ένα παιχνίδι που άγγιξε το τέλειο, σε άμυνα και επίθεση, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετέτρεψε το αναμενόμενο ντέρμπι σε... περίπατο, επιβλήθηκε πολύ εύκολα με 12-7 της φιναλίστ του περσινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση πέρασε στην τετράδα του κόσμου. Απέναντι στην Ουγγαρία το βράδυ της Πέμπτης (21.30), η εθνική θα επιδιώξει να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό και, αν επανάλαβει ανάλογη εμφάνιση, δεν έχει να φοβάται κανέναν.
Τα οκτάλεπτα (με πρώτο το Μαυροβούνιο): 0-1, 2-5, 1-4, 4-2
Η εξέλιξη του σκορ: 0-1 Γούνας (π.π.), 0-2 Βλαχόπουλος (περιφέρεια), 0-3 Δερβίσης (περιφέρεια), 0-4 Κολόμβος (π.π.), 1-4 Μίσιτς (π.π.), 1-5 Μουρίκης (π.π.), 1-6 Φουντούλης (π.π.), 2-6 Αλ. Ράντοβιτς (περιφέρεια), 2-7 Φουντούλης (περιφέρεια), 2-8 Γούνας (περιφέρεια), 2-9 Φουντούλης (πέναλτι), 2-10 Φουντούλης (π.π.), 3-10 Ντρ. Μπργκούλιαν (περιφέρεια), 4-10 Μούρισιτς (φουνταριστός), 5-10 Αλ. Ράντοβιτς (πέναλτι), 5-11 Αργυρόπουλος (κόντρα), 6-11 Πέτκοβιτς (π.π.), 6-12 Γενηδουνιάς (π.π.), 7-12 Ντ. Μπργκούλιαν (πέναλτι).
Η εθνική είχε 6/8 με παίκτη παραπάνω, 1/1 πέναλτι, 4 γκολ από την περιφέρεια και 1 στην κόντρα. Το Μαυροβούνιο είχε 2/9 (!) με παίκτη παραπάνω, 2/3 πέναλτι, 2 γκολ από την περιφέρεια και 1 από θέση φουνταριστού.
Αποβλήθηκαν με αντικατάσταση Μουρίκης και Μπανίτσεβιτς, 4’27’’ πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου. Με τρεις ποινές αποβλήθηκαν ο Τσούτσκοβιτς (3’08’’ πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου) και ο Δελακάς (3’47’’ πριν τη λήξη του αγώνα).
Διαιτητές: Αλεξαντρέσκου (Ρουμανία), Φλαχάιβ (Αυστραλία)
Οι συνθέσεις:
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς): Λάζοβιτς, Ντρ. Μπργκούλιαν 1, Μπανίτσεβιτς, Πέτκοβιτς 1, Ντ. Μπργκούλιαν 1, Αλ. Ράντοβιτς 2, Ντράσκοβιτς, Ουκρόπινα, Ντ. Ράντοβιτς, Μίσιτς 1, Τσούτσκοβιτς, Μούρισιτς 1, Στσεπάνοβιτς
ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Δελακάς, Δερβίσης 1, Φουντούλης 4, Καπότσης, Ποντικέας, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 1, Ζερδεβάς

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass