ΣΤΗΝ ΚΕΔ/ΕΠΟ

Νέος αρχιδιαιτητής ο Πορτογάλος Περέιρα

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2017 17:19

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία μετά από διαβουλεύσεις με τη FIFA και την UEFA, ενέκρινε τροποποιήσεις στον κανονισμό Διαιτησίας της ΕΠΟ, οι οποίες συμμορφώνονται με τον κανονισμό για την οργάνωση της διαιτησίας στις ομοσπονδίες μέλη της FIFA και τη σύμβαση διαιτησίας της UEFA.

Ο νέος κανονισμός διαιτησίας καθορίζει μια νέα δομή και σύνθεση της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας. Ένας αλλοδαπός πρόεδρος, ο Βίτορ Μανουέλ ντε Μέλο Περέιρα από την Πορτογαλία, θα προεδρεύσει της νέας κεντρικής επιτροπής διαιτησίας και θα είναι υπεύθυνος για τον ορισμό διαιτητών στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και στο τμήμα διαιτησίας της ΕΠΟ. Μαζί του στη διοίκηση της ΚΕΔ θα παραμείνουν οι Σταύρος Τριτσώνης, Μιχάλης Κουκουλάκης και Δημήτρης Καλύβας, ενώ ο Κύρος Βασάρας θα αποτελεί τον υπεύθυνο εκπαίδευσης των διαιτητών.
Παράλληλα, η FIFA ανακοίνωσε τη σύνθεση της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ. Πρόεδρος θα είναι ο Χέρμπερ Χίμπελ, δικηγόρος στο επάγγελμα και μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αυστρίας, καθώς και της νομικής επιτροπής της UEFA. Μέλη θα είναι ο Ιβάν Βέλα, διευθυντής Αθλητισμού της Μάλτας, μάνατζερ της ομοσπονδίας της χώρας και διευθυντής Τοποθεσιών της UEFA και ο Ισπανός με αλβανικές ρίζες Εντουάρντο Ντερβίσι, διευθυντής Διεθνών Σχέσεων και επικεφαλής της Επιτροπής Αδειοδότησης της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
Η Επιτροπή Παρακολούθησης αρχικά θα επιθεωρήσει τις εργασίες για τις εκλογές της ΕΠΟ την Παρασκευή 18 Αυγούστου και ακολούθως και για τουλάχιστον 12 μήνες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η επιτροπή «θα ελέγχει την εφαρμογή του αναθεωρημένου καταστατικού της ΕΠΟ και τη γενικότερη κατάσταση της ΕΠΟ, συμπεριλαμβανομένης και της χρηματοδότησης και του μπάτζετ, θα αναφέρει και θα παρέχει συστάσεις σε θέματα λειτουργίας της ΕΠΟ και θα παρακολουθεί τις ενέργειες που θα εκπορεύονται από τις συστάσεις της. Η Επιτροπή Παρακολούθησης θα παρέχει στη FIFA και στην UEFA αναφορές τουλάχιστον μία φορά κάθε δύο μήνες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass