ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΕΩΣ ΤΟ 2015 ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Επέστρεψε στο Παραλίμνιο ο Κουλτσιάκης

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2017 15:30

Επιστροφή στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο για τον Γιάννη Κουλτσιάκη με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου να ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού από τη Νιγρίτα.

Ο Παύλος Δημητρίου είχε την ευκαιρία να δει τον παίκτη να συμμετέχει στις προπονήσεις, να παίζει και να σκοράρει στο φιλικό με τον Ορφέα Ελευθερούπολης και εισηγήθηκε θετικά για την απόκτησή του.

Ο Κουλτσιάκης αγωνιζόταν πέρυσι στην Α.Ε Φαρκαδόνας, προηγουμένως στον Οικονόμο Τσαριτσάνης στον οποίο και έμεινε από το 2011 έως το 2015 με εξαίρεση ένα εξάμηνο τη σεζόν 2012-13 που δόθηκε στον Εθνικό Σιδηροκάστρου, ενώ φυσικά ξεκίνησε την καριέρα του από τον Βισαλτιακό.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι αρχηγοί για τη σεζόν 2017-18 και αυτοί θα είναι οι Τάκας, Μερεσιώτης, Ναλμπάντης και Δέντσας.

ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ

Από το 1 έως το 18 η αρίθμηση στις εμφανίσεις στη Γ’ Εθνική και στο ερασιτεχνικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Όπως μας γνώρισε η Π.Δ.Ε./Ε.Π.Ο. με το με αριθ. 21918/10-8-2017 έγγραφό της, στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Γ’ Εθνικής, η αρίθμηση της εμφάνισης των ποδοσφαιριστών είναι από το 1 έως το 18 και δεν ισχύει η προηγούμενη απόφασή της που προέβλεπε αρίθμηση από το 1 έως το 99».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass