ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΟ 1-1

«Μίλησαν» οι αλλαγές

• Ισοπαλία ο ΠΑΟΚ • Νίκησε η ΑΕΚ τον Παναιτωλικό

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2017 16:02

Οι κινήσεις των δύο προπονητών από τους πάγκους «σημάδεψαν» την αναμέτρηση στα Περιβόλια, που βρήκε Πλατανιά και Παναθηναϊκό ισόπαλους με σκορ 1-1, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League. Ο Αντρές Τσάβες στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έβαλε μπροστά τους «πράσινους» στο 72', αλλά ο Κοροβέσης, στο 78', διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Σε δεύτερο σερί ματς, μετά από αυτό με την Μπιλμπάο, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε και πολύ γρήγορα δέχτηκε γκολ χωρίς να αντιδράσει. Χθες δεν έχασε, ωστόσο, έδειξε ότι έχει αμυντικό πρόβλημα και έλλειψη αυτοπεποίθησης, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές, κυρίως μετά την ισοφάριση, που οι παίκτες του Πλατανιά βγήκαν με αξιώσεις στην επίθεση και δημιούργησαν προβλήματα.
Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου
Κίτρινες: Κρος, Μπούντνικ, Καρυπίδης - Μολέδο
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Ομπερχάουζερ, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Πλιάτσικας (76' Κοροβέσης), Στάθης, Βάντερσον, Κρος (90'+2 Πατράλης), Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Ντεβέσα, Μπούντνικ (68' Γκρζέλτσακ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (64' Χατζηγιοβάνης), Καμπέσας, Λουτσιάνο (74' Δώνης), Μολίνς (64' Τσάβες)
ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Ισόπαλος 0-0 έληξε ο αγώνας ανάμεσα στο Λεβαδειακό και τον ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα. Η αναμέτρηση είχε λίγες φάσεις για γκολ και τους προπονητές των ομάδων εκτός πάγκων, από το ημίωρο, λόγω αποβολής.
* Με μαύρα περιβραχιόνια αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, στη μνήμη του οπαδού της ομάδας που έχασε χθες, στη Λιβαδειά, τη ζωή του.
Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Κίτρινες: Νιάσε, Τριποτσέρης, Αντιλεού, Μπραντάο - Μαλεζάς, Μακ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τριποτσέρης, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας (86' Ζοάο), Τσαμπούρης, Μεντί, Αντιλεού, Νιασέ, Μπραντάο (82' Σίλβα), Γιακουμάκης, Γιουσούφ (88' Καψάσκης)
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (57' Σάκχοφ), Λημνιός (62' Μπίσεσβαρ), Ενρίκε (68' Κάμπος), Μακ, Πρίγιοβιτς
ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ
Με γκολ-πέναλτι του Αλμέιδα στο 14' και του Γιόχανσον στο 75' η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στο άδειο λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ, και μπήκε με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Super League. Ο σκόρερ της Ένωσης αποβλήθηκε στο 28' με απευθείας κόκκινη, ενώ με 10 παίκτες έμειναν και οι φιλοξενούμενοι από το 48', με τον Μάρκος Πάουλο να παίρνει το δρόμο για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
Κίτρινες: Γιόχανσον, Μάνταλος - Μάρκος Πάουλο, Ντίας, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Μπεχαράνο
Κόκκινη: Αλμέιδα (27') - Μάρκος Πάουλο (48'-δεύτερη κίτρινη)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας (16' λ.τρ. Μαρινάκης), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μάρκος Πάουλο, Μπεχαράνο, Ντίας (69' Μάζουρεκ), Κλέζιο, Ρόσα (60' Μπράβο), Μόραρ
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος (80' Βινίσιους), Κλωναρίδης (46' Λιβάγια), Τρίστασον (46' Πατίτο), Αλμέιδα
ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ
Με το... δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Super League ο Πανιώνιος. Χάρις στο γκολ του Ντουρμισάι στο 53' οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 1-0 εκτός έδρας της Κέρκυρας, η οποία δεν έδειξε πολλά πράγματα.
Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης
Κίτρινες: Ζορμπάς, Ιωάννου, Γκόμες, Ντιόγκο - Κότνικ, Σαββίδης
ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Βενέτης, Σοϊλέδης, Τουράμ, Ζορμπάς, Σπίνουλας (77' Γκόμες), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (61' Μεληκιώτης), Ντιόγκο (81' Ντε Βάργκας), Νούνες
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης, Μασούρας (82' Παπαγεωργίου), Μασούντ, Λάμπρου (90'+3 Σαραμαντάς), Ντουρμισάι (87' Ταπόκο)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass