Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ… ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Καλός στο πρώτο, μέτριος στο δεύτερο μέρος

*Τρίτη φιλική ήττα που δείχνει ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στη συνέχεια *Νέο φιλικό το Σάββατο στον Βόλο με την ομάδα Ν.Π.Σ. Βόλος

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2017 22:05

Δύο διαφορετικά πρόσωπα έδειξε ο Απόλλων Λάρισας στο φιλικό με τον Α.Ο. Τρικάλων, από τον οποίο ηττήθηκε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης με σκορ 2-1.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «κυανόλευκοι» είχαν καλή αγωνιστική εικόνα, παίζοντας πειθαρχημένα, δυνατά και πιέζοντας σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου τούς αντιπάλους τους.

Έδειξαν πως ουσιαστικά είναι η συνέχεια της περσινής αξιόλογης ομάδας καθώς τα νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα που χρησιμοποίησε ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης ήταν ο Κουρτεσιώτης, ο Χατζής, ο Παπαζαχαρίας και ο Μαυριάς.

Σχεδόν στις περισσότερες μονομαχίες οι παίκτες του Απόλλωνα πήγαιναν με αποφασιστικότητα πάνω στην μπάλα και ήταν νικητές και γενικά φαινόταν πως τα Τρίκαλα δυσκολεύονταν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας δεν είχε την ίδια φρεσκάδα όπως στο πρώτο μέρος και έγιναν αρκετά λάθη, που δικαιολογούνται μεν μέχρι ένα σημείο καθώς ακόμη είναι περίοδος προετοιμασίας, όμως στο πρωτάθλημα αυτά τα λάθη στοιχίζουν.

Υπήρχαν στιγμές που τα Τρίκαλα του Σωτήρη Αντωνίου τα οποία ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους στον χώρο του κέντρου κέρδιζαν τις μονομαχίες και αναπτυσσόταν επικίνδυνα προς την περιοχή της λαρισινής ομάδας.

Θα μπορούσε βέβαια ο Απόλλωνας μετά το 1-1 να πετύχει αυτός το δεύτερο γκολ καθώς είχε ευκαιρίες και σήμερα να μιλούσαμε διαφορετικά.

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου δεν ήταν το ίδιο καλή και οι γηπεδούχοι δεν είχαν διάρκεια στην απόδοσή τους.

Και αν αναλογισθούμε πως η λαρισινή ομάδα σε τρεις φιλικούς αγώνες έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες (Αήττητος Σπάτων 3-1, Παναχαϊκή 1-0, Α.Ο.Τρικάλων 2-1), αυτό ίσως και να είναι μια ένδειξη πως κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να διορθωθεί.

Φυσικά πρέπει να σημειώσουμε πως στα φιλικά παιχνίδια τα αποτελέσματα έχουν δευτερεύουσα σημασία, καθώς οι προπονητές θέλουν να εντοπίσουν κυρίως τις αδυναμίες και να δούνε πού υπερτερεί και πού έχει πρόβλημα η ομάδα.

Όμως όσο ο χρόνος θα μετρά αντίστροφα για τις επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Football League και στο Κύπελλο Ελλάδος, χρειάζεται η ομάδα να περιορίσει τα λάθη να αποκτήσει μεγαλύτερη συνοχή και να είναι ουσιαστική στον επιθετικό τομέα.

Και μια νίκη πάντα είναι νίκη, καθώς ανεβάζει την ψυχολογία ποδοσφαιριστών αλλά και φιλάθλων, που περιμένουν να δούνε έναν μαχητικό Απόλλωνα τη νέα σεζόν.

ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Μετά το φιλικό της περασμένης Κυριακής σύμφωνα με πληροφορίες έγινε μίνι διοικητική σύσκεψη και εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνουν δυο προσθήκες ακόμη, στην περίπτωση που όμως βρεθούν οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές.

Αυτή την περίοδο για να βρεθούν παίκτες από το... πάνω ράφι είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά στην περίπτωση που εντοπιστεί ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής, θα εξεταστεί κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει στο πρωτάθλημα της Football League.

ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι του Απόλλωνα είναι το ερχόμενο Σάββατο 26 Αυγούστου και ώρα 18:30 στον Βόλο με τη νεοσύστατη ομάδα  Ν.Π.Σ. Βόλος, που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

ΞΕΧΩΡΙΣΕ Ο ΓΡΟΝΤΗΣ

Η ομάδα των Τρικάλων έδειξε καλά στοιχεία στο δεύτερο ημίχρονο και ο Αγιώτης προπονητής Σωτήρης Αντωνίου που κρατά χαμηλούς τόνους γνωρίζοντας και πέρυσι από τη θητεία του στην Σπάρτη πως είναι μια δύσκολη κατηγορία η Football League, θα προσπαθήσει να κάνει την κατάλληλη χημεία για να παρουσιασθεί η τρικαλινή ομάδα αντάξια των προσδοκιών των φίλων της.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στα Τρίκαλα έχουν παραχωρηθεί ως δανεικοί από την ΑΕΛ ο Δημήτρης Καπός και ο Δημήτρης Γροντής, που αγωνίσθηκαν στο προχθεσινό φιλικό.

Τον πρώτο τον γνωρίζαμε από την παρουσία του στους «βυσσινί», όμως για τον δεύτερο τα μηνύματα με την εικόνα που έδειξε είναι ενθαρρυντικά.

Απλός, μαχητικός, σοβαρός και ποδοσφαιριστής που βλέπει γήπεδο, κάνοντας έξυπνες κινήσεις οι οποίες δείχνουν πως μπορεί να βοηθήσει στην παρούσα φάση τον Α.Ο.Τ. και να επιστρέψει πιο έτοιμος στη «βασίλισσα».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass