ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΡΟ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΥΨΟΥΣ 2.06μ. ΣΕΝΤΕΡ

Νέα μεταγραφική επιτυχία με Π. Μαραγκό

*Με μεγάλη αγωνία αναμένεται η σημερινή κλήρωση για το πρωτάθλημα της Basket League

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2017 22:42

Νέα μεταγραφική επιτυχία για τον Γυμναστικό Λάρισας-Φάρο, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας για δύο χρόνια με τον Πάρη Μαραγκό. Ο 23χρονος ύψους 2.06μ. σέντερ είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» των «πρασίνων» από τις αρχές της μεταγραφικής περιόδου (όπως είχε αποκαλύψει η «Ε» στις 15 Ιουλίου) και η προσθήκη του στο έμψυχο δυναμικό θα ενισχύσει σημαντικά τη front line της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Basket League (Α1 Εθνικής).

Ο Πάρης Μαραγκός πέρσι ήταν στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ενώ από το 2010 μέχρι το 2012 έπαιζε στον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια μετακόμισε στις ΗΠΑ όπου ολοκλήρωσε την Κολεγιακή του καριέρα, έχοντας αγωνιστεί στο George Washington (2012-2014) και το American University (2014-2016). Επίσης υπήρξε μέλος της εθνικής Παίδων, Εφήβων και Νέων Ανδρών έχοντας συμπαίκτες στην U20 τους Παπαπέτρου, Αγραβάνη και Χριστοδούλου.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Πάρη Μαραγκό, ο οποίος υπέγραψε στην ομάδα μας για δύο χρόνια.

Ο Μαραγκός είναι 23 ετών (19 Ιανουαρίου 1994), έχει ύψος 2.06 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις 4-5.

Έχει θητεύσει στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, αγωνιζόμενος τη διετία 2012-2014 με την ομάδα George Washington Colonials. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο American University και αγωνίστηκε στους American Eagles, έχοντας μ.ό. 7.1 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ ανά παιχνίδι. Προηγουμένως και αφού είχε συμμετοχές με τις μικρές ομάδες του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε και στη μεγάλη ομάδα όντας μόλις 16 ετών, τη σεζόν 2010-2011. Το 2016, επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Επίσης, ο Μαραγκός συμμετείχε σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες».

Ο Πάρης Μαραγκός ήρθε χθες στη Λάρισα και ενσωματώθηκε στην ομάδα μπαίνοντας στο πρόγραμμα της προετοιμασίας. Σήμερα αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλική πρωτεύουσα ο Ράχεμ Γουότς, ενώ την Παρασκευή θα έρθει ο Πέρι Πέτι.

Εν τω μεταξύ η αγωνία κορυφώνεται στο στρατόπεδο του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρου καθώς άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Basket League που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη στη Θεσσαλονίκη (Μακεδονία Παλλάς, 18.30). Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευθούν οι καλύτεροι της Basket League της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Σε ό,τι αφορά στα φιλικά παιχνίδια, αύριο Τετάρτη ο Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος θα υποδεχθεί (16.45, κλ. Νεάπολης) τον ΑΣ Καρδίτσας, σ’ ένα παιχνίδι που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, ενώ την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου επίσης στο κλειστό της Νεάπολης θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας κόντρα στη Βουλγαρική Λουκόιλ που αγωνίζεται στο Champions League, στο πρώτο δυνατό τεστ της χρονιάς.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass