ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟ Π.Ο.Ε. ΜΕ 1-0

Φιλική νίκη πέτυχε ο Αχιλλέας

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2017 15:33

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων, ο Αχιλλέας επικράτησε του μαχητικού Π.Ο.Ε. με σκορ 1-0.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 58’ο Χατζής με ψηλοκρεμαστό σουτ. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν καλές στιγμές με τους Κόλα(20’), Συράκο(25’, 70’ ), Τλούπα(30’), Πετκολάι(80’) ενώ στο 50′ ο Χατζής σκόραρε έπειτα από πάσα του Μπένου, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Αν και τις δυο ομάδες χώριζε μια κατηγορία, οι παίκτες του Π.Ο.Ε. πάλεψαν φιλότιμα και έδειξαν πως έχουν ένα ομοιογενές σύνολο που θα είναι ανταγωνιστικό στην Α’ΕΠΣΛ. Ο Αχιλλέας που συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θα υποδεχθεί στην έδρα του σε νέο φιλικό παιχνίδι μεθαύριο Τετάρτη, την Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ. ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Τλούπας, Μανιώτης, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Μάρκου, Νεμπεγλέρας, Κόλα, Λόλας, Βούλγαρης, Συράκος. Αγωνίστηκαν και οι: Χάμος, Μπένος, Καραγκούνης, Χατζής, Κούλπας, Καραμπίνας, Κουσιάς, Κατσανάκης, Πετκολάι, Παπαδημητρίου, Δρόσος, Κομισόπουλος Αλέξανδρος. Π.Ο.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Γούπος, Καραμάνος, Νταμπόσης, Μπούσιας, Ποτόσογλου, Περτζόνι, Παναγιώτου, Μπούνα, Μπαρλαγιάννης, Ματούλας, Μπόντε. Αγωνίστηκαν και οι: Γελαλής, Παπαχρήστου, Κυρίτσης Θ, Κυρίτσης Ι, Ντούμος, Μπαρλαγιάννης Ι., Στάμος, Κωνσταντινίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass