ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΩΡΩΝ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

Πειραματική λειτουργία του κολυμβητηρίου

• Γ. Κωσταρόπουλος: «Άρχισε η προσαρμογή ακόμα και των υπαλλήλων»

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2017 22:00

Γέμισε νερό, γέμισε παιδιά και γέμισε ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλουν του υγρού στίβου στην πόλη της Λάρισας η πειραματική λειτουργία του ανοιχτού κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας, καθώς δόθηκε σε χρήση σε συλλόγους για μερικές ώρες της ημέρας ώστε να διαπιστωθούν ελλείψεις και κενά για την κανονική λειτουργία του που προγραμματίζεται το επόμενο διάστημα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ελλείψεις, όπως πάγκοι στα αποδυτήρια, γραφεία αλλά και οι ελαιοχρωματισμοί ενώ σύντομα θα ανατεθεί η νέα εργολαβία.
Χθες μιλώντας στην «Ε» ο εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων Γιώργος Κωσταρόπουλος, για την πειραματική λειτουργία του ανοιχτού κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας, μάς είπε: «Το ανοιχτό κολυμβητήριο αυτή τη στιγμή έγινε με μεγάλη θέρμη δεκτό από τον κόσμο καθώς από την πρώτη μέρα της πειραματικής του λειτουργίας γέμισε από αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών ομάδων της πόλης παρά τις όποιες ελλείψεις υπάρχουν. Στόχος μας είναι να διαπιστώσουμε τις ελλείψεις και να το παραδώσουμε σε επίσημη χρήση ακόμα και για το κοινό χωρίς προβλήματα. Ακόμα και οι υπάλληλοι προσαρμόζονται και μαθαίνουν τη λειτουργία του, ιδιαίτερα στο ευαίσθητο θέμα της χλωρίωσης».
Τη νέα χρονιά πιθανότατα θα φιλοξενήσει και την πρώτη μεγάλη διοργάνωση καθώς, όπως μας είπε ο κ. Κωσταρόπουλος, έγινε αίτημα να φιλοξενήσει η Λάρισα το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων και νεανίδων το καλοκαίρι του 2018.
Η πειραματική λειτουργία του θα συνεχιστεί μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου ενώ δεν αποκλείεται να δοθούν λίγες ώρες και για χρήση του κοινού ενώ θα γίνουν και προσλήψεις ναυαγοσωστών.
Τα εγκαίνια της εγκατάστασης αναμένονται τον Οκτώβριο με κάθε επισημότητα, αφού η κατασκευή αυτού του έργου ήταν ένα αίτημα όλης τα Λάρισας για να μπορέσει να εξυπηρετήσει τις κολυμβητικές ανάγκες.

 

Του Σωτ. Κέλλα
Φωτ.: Λεων. Τζέκας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass