ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Τέλος ο Πάους, έρχεται ο Ρόκα;

• Επισημοποιήθηκε το πρόστιμο στους παίκτες αλλά θα χαριστεί με οκτώ βαθμούς

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2017 22:00

Η ΠΑΕ ΑΕΛ επισημοποίησε το διαζύγιο με τον Ολλανδό τεχνικό Αντρέ Πάους (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε μια χρυσή τομή στο ύψος της αποζημίωσής του στις 25.000 ευρώ ενώ το ετήσιο συμβόλαιό του ήταν 100.000 ευρώ) αλλά και το πρόστιμο στους παίκτες (το 10% των ετήσιων αποδοχών τους) για την άσχημη εμφάνιση στον αγώνα της περασμένης Κυριακής όπου η Λαρισινή ομάδα ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 4-0.

Σχετικά με τον διάδοχο του Πάους οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στα ονόματα που συζητάει η Λαρισινή ομάδα είναι αυτό του Ισπανού Χοσέ Εμανουέλ Ρόκα Κάσες, γνώριμο στη χώρα μας αφού έχει δουλέψει σε Πανθρακικό και Ολυμπιακό Βόλου. Επίσης δούλεψε στην Κυπριακή Πάφο και πέρυσι στη Φινλαδική SJK.

Ο Ρόκα είναι 41 χρονών (γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1976) στην πόλη Οριουέλα και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και ήταν ταλέντο με συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν. Διατέλεσε τερματοφύλακας αρκετών ομάδων μικρότερων κατηγοριών στην Ισπανία. Το 2008 ήρθε στην Ελλάδα και στον Πανθρακικό ως τρίτη επιλογή αλλά κατάφερε να καθιερωθεί ως βασικός τερματοφύλακας και ήταν απο τους βασικούς συντελεστές στην καλή πορεία της ομάδας της Κομοτηνής την πρώτη χρονιά στη Σούπερ Λίγκα. Τη δεύτερη χρονιά του Ρόκα στην Ελλάδα ο Πανθρακικός υποβιβάστηκε, ο Ρόκα έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Βόλου.Το καλοκαίρι του 2013 ο 37χρονος Χοσέ Ρόκα τερμάτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα. Αμέσως μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, έμεινε στον Ολυμπιακό Βόλου ως βοηθός προπονητή. Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Βαζάκα τον Οκτώβριο του 2013, ο Χοσέ Ρόκα έμεινε αρχικά ως υπηρεσιακός αλλά μετά από ένα σερί καλών αποτελεσμάτων συνέχισε στην ομάδα ως προπονητής της.
Το σίγουρο είναι ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ψάχνει έναν προπονητή που να γνωρίζει, λόγω του αυξημένου αριθμού ξένων παικτών, δύο τουλάχιστον ξένες γλώσσες (η μία τα ελληνικά).

 

ΧΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΟΚΤΩ ΒΑΘΜΟΥΣ
Οι προχθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν το πρόστιμο στους παίκτες της ΑΕΛ με όριο τους έξι βαθμούς, αλλά χθες το πρωί ανακοινώθηκε ότι ο πήχης ανέβηκε πιο ψηλά και αυτό είναι το όριο των οκτώ βαθμών τελικά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση για το πρόστιμο και το τέλος της συνεργασίας με τον Πάους:
«1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΠΑΕ ΑΕΚ τιμωρούνται με πρόστιμο που αντιστοιχεί στο 10% των ετήσιων αποδοχών τους.
Το πρόστιμο θα χαριστεί εφόσον στα 5 επόμενα παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώσουν τουλάχιστον 8 βαθμούς (Ατρόμητος εντός, Πανιώνιος εκτός, ΠΑΟΚ εντός, Παναθηναϊκός εκτός, Πλατανιάς εκτός).
2. Σε διαπραγματεύσεις με τον προπονητή κ. Paus και τον εκπρόσωπό του κ. Πούλλη βρίσκεται ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σωτήρης Μάρκου για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.
3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ από σήμερα βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης νέου προπονητή».

 

ΒΕΛΗ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ προχώρησε χθες και σε ανακοίνωση κατά του τετάρτου διαιτητή Λάμπρου αλλά και του Δημήτρη Μελισσανίδη για τη συμπεριφορά του στον Αλέξη Κούγια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανεξαρτήτως της τραγικής εμφάνισης και της ευθύνης του προπονητού και των παικτών δεν πρόκειται να αφήσει ατιμώρητο και τον 4ο διαιτητή της συναντήσεως Λάμπρου του συνδέσμου Ευβοίας, ο οποίος παρέσυρε τον Ευαγγέλου στην άδικη αποβολή του Aganovic, αλλά και στη συμπεριφορά του να μην ενημερώσει τον διαιτητή για τη συμπεριφορά του αντιαθλητικού κατ’ εξακολούθηση ποδοσφαιριστού της ΑΕΚ Βράνιες, ο οποίος αποθρασυμένος από το γεγονός ότι ο διαιτητής δεν του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη ή την απευθείας κόκκινη σε δύο εγκληματικές του συμπεριφορές με τα γόνατα στο κεφάλι και στη μέση των Perrone και Ναζλίδη, έβριζε κατ’ επανάληψη τον πάγκο της ΑΕΛ όταν αυτός διαμαρτυρόταν για τις ενέργειες του.
2. Καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες ο κ. Αλέξης Κούγιας εις βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη για την εγκληματική συμπεριφορά του ίδιου και των συνεργών του εις βάρος του.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass