ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΝΗ ΟΜΑΔΑ (17:30)

Δυνατό τεστ για τον Ερμή

• Γρ. Γιασάρης «Θέλουμε να δούμε στο παιχνίδι αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση»

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2017 16:21

Δυνατό φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής δίνει σήμερα ο Ερμής Αγιάς, ο οποίος στις 17:30 θα αντιμετωπίσει στα Τρίκαλα την ομώνυμη ομάδα που αγωνίζεται στην Basket League.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της φετινής Α2 Εθνικής έχει αρχίσει και θα βρει την ομάδα του Γρηγόρη Γιασάρη αντιμέτωπη με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη (7/10). Το σημερινό παιχνίδι θα δώσει τη δυνατότητα στον τεχνικό των «κυανολεύκων» να τσεκάρει ορισμένα πράγματα ως προς την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας απέναντι σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο.
«Οι παίκτες έχουν αρκετή κούραση από τις προπονήσεις της προετοιμασίας, ωστόσο υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά. Προσπαθούμε να εντάξουμε τους νέους παίκτες στον τρόπο σκέψης της ομάδας για να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος» επισήμανε ο τεχνικός του Ερμής Αγιάς, Γρηγόρης Γιασάρης και πρόσθεσε:
«Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μέσα στο γήπεδο, να βρίσκουμε λάθη μας και να τα διορθώνουμε και το κυριότερο να έχουμε μεταξύ μας άριστες σχέσεις και θετική σκέψη.
Σε ό,τι αφορά στο φιλικό με τα Τρίκαλα, είναι ένα ακόμα δυνατό τεστ για μάς, στο οποίο θέλουμε να κάνουμε πράγματα που τα δουλεύουμε στην προπόνηση και παράλληλα να επισημάνουμε κάποιες αδυναμίες».
Από το σημερινό φιλικό παιχνίδι θα απουσιάσει ο νεαρός Τσούμας που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, καθώς επίσης και ο Νταλός που μετέχει στις προπονήσεις, ωστόσο θα μπει σε φουλ ρυθμούς από τον άλλο μήνα. Έτσι ο τεχνικός Γρηγόρης Γιασάρης θα έχει σήμερα στα Τρίκαλα τους Κόμματο, Τριανταφύλλου, Δεμερτζή, Τσιαμπαλή, Χαλκιά, Βρεττά, Ρεντίκας, Σταυροθόδωρο, Λόλα και Καλλέ.
Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass