ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

«Ανατρέψαμε το σκορ και δείξαμε τις δυνατότητές μας»

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2017 15:30

Σχολιάζοντας την εικόνα και τη νίκη της ομάδας του ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Σάκης Θεοδοσιάδης είπε τα εξής:

 «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Θεωρώ, όπως εξελίχθηκε το ματς, η νίκη μας ήταν δίκαιη. Όσον αφορά στο πρώτο μέρος, η Καλλιθέα μπήκε καλύτερα.

Δεχθήκαμε ένα γκολ, ευτυχώς ισοφαρίσαμε γρήγορα, αλλά παρότι είχαμε ένα μέτριο ημίχρονο, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις να απειλήσουμε.

Στο δεύτερο μέρος η κυριαρχία μας ήταν καθολική. Πιέσαμε τον αντίπαλο. Κάναμε πολλές ευκαιρίες. Πετύχαμε το γκολ. Και μην ξεχνάμε ότι οι ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες.

Συγχαρητήρια στην Καλλιθέα και τον προπονητή της. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και μου άρεσε όπως παίξανε. Το πρωτεύον είναι να ξεκινήσει η Β’ Εθνική. Κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον».

Για τα περιθώρια βελτίωσης: «Ο Απόλλων είναι νεοφώτιστος και είναι μια δύσκολη κατηγορία. Υπάρχουν ομάδες που είναι πολλά χρόνια στην κατηγορία και έχουν εμπειρία. Το θετικό για μας είναι ότι παρέμεινε ο βασικός κορμός και ήρθαν παιδιά με εμπειρία και θεωρώ πως έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης».

Για το νωθρό ξεκίνημα: «Με όλες τις ομάδες είναι δύσκολο, υπάρχουν πολλοί εξωγενείς παράγοντες. Είχαμε ένα κακό 20λεπτο. Δεχθήκαμε το γκολ. Η ομάδα όμως παρουσιάστηκε καλύτερη στο δεύτερο μέρος. Ανατρέψαμε το σκορ και δείξαμε τις δυνατότητες που έχουμε». ΠΛ. ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ: «ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ»

Από την πλευρά των παικτών ο Πλάτωνας Καρακατσάνης υπογράμμισε:

«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Θεωρώ η εικόνα μας απέχει παρασάγγας από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο. Δεχθήκαμε κακώς ένα γκολ, ευτυχώς γυρίσαμε γρήγορα το ματς και στο δεύτερο όλα πήγαν θετικά. Η ομάδα μπήκε πολύ καλά, δουλεύουμε πάνω στο πλάνο που μας έχει πει ο προπονητής, βγάλαμε πολλές πάσες, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, κυριαρχήσαμε και δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά για εμάς.

Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε πάντα τη νίκη. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δείχνουμε μια ευχάριστη εικόνα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass