Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ματς

• Με δύο νέα πρόσωπα θα παραταχθεί ο Γυμναστικός Λάρισας/Φάρος • Εντονο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, μεγάλη η ζήτηση των εισιτηρίων

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2017 23:08

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ματς του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρου με τον Παναθηναϊκό άρχισε. Αύριο στις 17.00 στο κλειστό της Νεάπολης οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής (Basket League).

Ένα παιχνίδι με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον για το φίλαθλο κοινό της Λάρισας, που θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και να ενισχύσει τις προσπάθειες των παικτών του Θανάση Σκουρτόπουλου απέναντι σε μία εκ των μπασκετικών κολοσσών της Ευρώπης με έξι τίτλους στην Ευρωλίγκα. Οι φιλοξενούμενοι μετά την πρώτη τους φετινή ευρωπαϊκή νίκη επί της Μπάμπεργκ, έχοντας κορυφαίους τους Καλάθη και Σίνγκλετον, έχουν ήδη το μυαλό τους στο κλειστό της Νεάπολης με στόχο να διατηρήσουν το απόλυτο.
Τα εισιτήρια για το αυριανό παιχνίδι αρχίζουν σιγά-σιγά να εξαφανίζονται αφού η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ, τονίζοντας ότι προκειμένου το φίλαθλο κοινό να αποφύγει την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής στα εκδοτήρια του κλειστού της Νεάπολης, είναι προτιμότερο να προμηθευτεί εισιτήρια από τα γραφεία της ομάδας (Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος), τα οποία θα λειτουργούν ειδικά σήμερα και αύριο τις εξής ώρες: Σήμερα 10π.μ.-9μ.μ. και αύριο Κυριακή 10π.μ.-2μ.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15 και 20 ευρώ, ενώ υπενθυμίζεται ότι όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, μπορούν με την προσκόμιση του αποκόμματος να αποκτήσουν εισιτήριο για το ματς με τον Παναθηναϊκό στην τιμή των 5 ευρώ, παρακολουθώντας τον αγώνα ακριβώς από την ίδια θέση.
Αγωνιστικά ο Γυμναστικός θα έχει δύο νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του τους νεοαποκτηθέντες Γκάλογουεϊ και Στυλιανού που θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου, αντίθετα Πέτι, Χολ και Χατζηκυριακίδης θα είναι οι απόντες.
Μία αλλαγή θα υπάρχει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού καθώς ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα πάρει την θέση του Κένι Γκάμπριελ που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Euroleague. Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΕΣΑΚΕ, κάθε ομάδα επιτρέπεται να έχει μέχρι έξι ξένους στο ρόστερ της στην Α1. Για τον Παναθηναϊκό αυτοί είναι οι Λεκαβίτσιους, Ντένμον, Λοτζέσκι, Ρίβερς, Σίνγκλετον και Γκιστ.
ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΛΑΙΑ
Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών ανοίγει σήμερα. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όχι τόσο βαθμολογικά όσο ψυχολογικά, αφού μετράει 5 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις (Α1, κύπελλο, Champions League), και πλέον η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στην Κύμη. Πάντως, και η ομάδα της Ευβοίας αγνοεί τη χαρά της νίκης εφέτος, αφού έχει 0/3 σε κύπελλο και Α1.
Η ΑΕΚ με ανεβασμένη την ψυχολογία της μετά το μεγάλο «διπλό» επί της Βενέτσια στο Champions League, αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ το Ρεθύμνο. Αυτή είναι η δεύτερη επίσημη αναμέτρηση των δύο ομάδων για φέτος, αφού είχαν κοντραριστεί και στα προημιτελικά του κυπέλλου, με την Ένωση να παίρνει μια εύκολη νίκη με 92-67.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών:
ΣΗΜΕΡΑ
ΠΑΟΚ, 16.30, ΠΑΟΚ-Κύμη
Ν. Σμύρνης (κ.θ.), 16.30, Πανιώνιος-Προμηθέας Π.
ΔΚΓ ‘Ηλιδας, 16.30, Κόροιβος-Κολοσσός Ρ.
ΟΑΚΑ, 17.00, ΑΕΚ-Ρέθυμνο
ΚΓ Λαυρίου, 18.30, Λαύριο-Άρης
ΑΥΡΙΟ
Νεάπολης, 17.00, Γυμναστικός Λάρισας Φάρος-Παναθηναϊκός
ΣΕΦ (κ.θ.), 17.30, Ολυμπιακός-Τρίκαλα
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός    4
Κολοσσός Ρόδου    4
Προμηθέας Πατρών    4
Ολυμπιακός    3
Γυμναστικός Λάρισας/Φάρος    3
Άρης    3
ΑΕΚ    3
Κόροιβος Αμαλιάδας    3
Τρίκαλα    3
Ρέθυμνο    3
Λαύριο    3
ΠΑΟΚ    2
Πανιώνιος    2
Κύμη    2

Μουράτος και Σάφτενααρ στις Εθνικές Ελλάδαςκαι Ολλανδίας αντίστοιχα
Δύο παίκτες του Γυμναστικού Λάρισας/Φάρου θα μετέχουν στις Εθνικές ομάδες των χωρών τους, ενόψει της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο κύπελλο. Ο λόγος για τους Βασίλη Μουράτο και Ρόλαντ Σάφτενααρ, οι οποίοι κλήθηκαν ο μεν πρώτος στην Εθνική Ελλάδας, ο δε δεύτερος στην Εθνική Ολλανδίας και τους οποίους η ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος συνεχάρη.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass