Η ΑΕΛ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Ένα ντέρμπι, μια γιορτή

• Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νεάπολης (και όχι του Αλκαζάρ) και θα ξεκινήσει στις 17.00 • Χρ. Χασανίδης: «Όποιος δείξει περισσότερη θέληση στο παρκέ θα πάρει τη νίκη» • Γρ. Γιασάρης: «Όλοι μαζί να δώσουμε ένα μήνυμα για το μπάσκετ της Λάρισας»

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2017 15:01

Η ώρα για το πρώτο λαρισινό ντέρμπι της χρονιάς έφτασε. Σήμερα λοιπόν στις 17.00 στο κλειστό της Νεάπολης (και όχι του Αλκαζάρ όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο) η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει τον Ερμή Αγιάς, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ένα παιχνίδι ντέρμπι αλλά και μία γιορτή για το λαρισινό μπάσκετ ανάμεσα στους δύο φετινούς εκπροσώπους του νομού στο δεύτερο τη τάξει Εθνικό πρωτάθλημα. Και ως εκ τούτου η παρουσία των φίλων του μπάσκετ αναμένεται να είναι έντονη. Οι ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης αρκετές. Το κυριότερο ωστόσο είναι ότι οι δύο ομάδες προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, προκειμένου να κερδίσουν επιπλέον έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα. Στο στρατόπεδο των «βυσσινί» η προετοιμασία ολοκληρώθηκε, με τον Σωκράτη Ναούμη να αποτελεί τον μοναδικό απόντα. Ο τεχνικός Χρήστος Χασανίδης δηλώνει πανέτοιμος για το παιχνίδι, τονίζοντας ότι εκείνος που θα δείξει περισσότερη θέληση για τη νίκη μέσα στο παρκέ θα είναι αυτός που θα πανηγυρίσει στο τέλος της αναμέτρησης. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, όχι μόνο λόγω εντοπιότητας, αλλά και γιατί οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους. Η Αγιά έχει ενισχυθεί πολύ με έμπειρους παίκτες, διαθέτει έμπειρο τεχνικό επιτελείο και σίγουρα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι, δουλεύουμε πολύ καλά και προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες που δείξαμε στα δύο πρώτα ματς. Κατά την άποψή μου το ματς θα κριθεί στο ποιος θα το θέλει περισσότερο και αυτή τη θέληση θα μπορέσει να τη βγάλει στο παρκέ» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «βυσσινί». Στην αποστολή της ΑΕΛ για το σημερινό ματς θα βρίσκονται οι Βλαχούλης, Γκογκίδης, Καμάρας, Παπαχρήστος, Τσιαβές, Κονδυλόπουλος, Κνέζεβιτς, Γκιουλέκας, Σαριμπαλίδης, Χανέλι, Φιλιππόπουλος και Κατσαρές.

ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΔΥΝΑΜΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ

Από την άλλη πλευρά στο στρατόπεδο του Ερμή Αγιάς δεν υπάρχουν απουσίες, ο τεχνικός Γρηγόρης Γιασάρης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του μαζί με τον νεοαποκτηθέντα Χρυσόπουλο που θα κάνει ντεμπούτο. «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες του νομού. Εμείς θέλουμε τη νίκη για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους. Γι’ αυτό πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση, επιθυμία και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να έρθει ο κόσμος για να χειροκροτήσει την προσπάθεια και των δύο ομάδων και όλοι μαζί να δώσουμε ένα μήνυμα για το μπάσκετ της Λάρισας» σχολίασε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γιασάρης. Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι συμπεριλήφθηκαν οι Τσιαμπαλής, Βρεττάς, Δεμερτζής, Καλλές, Χαλκιάς, Κόμματος, Τριανταφύλλου, Τσούμας, Στιβαχτής, Λόλας, Παπαδόπουλος, Χρυσόπουλος και Σταυροθόδωρος. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Σταματόπουλος, Πιτσίλκας και Γερακίνης.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αγ. Θωμά, 15.00, Δούκας-Καστοριά Κλ. Νεάπολης, 17.00 ΑΕΛ-Ερμής Αγιάς Αγ. Θωμά, 18.00, Μαρούσι-Καρδίτσα Ιβανώφειο, 17.00, Ηρακλής-Παπάγου «Αντ. Τρίτσης», 17.00, Χολαργός-Απόλλων Π. Λευκάδας, 17.00, Δόξα Λευκάδας-Αμύντας «Π. Σαλπέρας», 17.00, Εθνικός-Ψυχικό «Α. Παπανδρέου», 17.00, Περιστέρι-Αρκαδικός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Περιστέρι 4

Λευκάδα 4

Χολαργός 4

Ηρακλής 4

Ερμής Αγιάς 3

ΑΕΛ 3

Μαρούσι 3

Απόλλων Π. 3

Ψυχικό 3

Εθνικός 3

Παπάγου 3

Αμύντας 3

Καστοριά 2

Καρδίτσα 2

Αρκαδικός 2

Δούκας 2

Χωρίς άδεια λειτουργίας το κλειστό του Αλκαζάρ

Η μετακόμιση του λαρισινού ντέρμπι ΑΕΛ-Ερμή Αγιάς στο κλειστό της Νεάπολης οφείλεται στο γεγονός ότι το κλειστό Αλκαζάρ δεν έχει άδεια λειτουργίας με συνέπεια αυτό το Σαββατοκύριακο να μην μπορούν να διεξαχθούν αγώνες και προπονήσεις. Πάντως από την επιτροπή διοίκησης του ΕΑΚ εκφράζεται η άποψη ότι το θέμα τη Δευτέρα θα λυθεί.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass