ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ (18.15)

Νίκη και ανασαίνει...

• Στο αρχικό σχήμα όλα δείχνουν ότι θα παίξει ο Κριζμάν • Ειλικρίνεια Φυντάνη στην ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2017 22:04

Στα Χανιά αγωνίζεται σήμερα η ΑΕΛ σήμερα με αντίπαλο τον Πλατανιά (18.15) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με στόχο μια νίκη που θα της δώσει ψυχολογική ώθηση και ίσως βαθμολογική ανάσα.

Το έργο της ΑΕΛ δεν θα είναι εύκολο μιας και ο Πλατανιάς Χανίων θέλει και αυτός βαθμό ή βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία ενώ το έργο της Λαρισινής ομάδας γίνεται πιο δύσκολο, αν αναλογιστεί κανείς τους τραυματίες που υπάρχουν και αυτοί είναι οι: Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας και Μασούρας.
Στη χθεσινή προπόνηση όλα έδειξαν ότι ο Κριζμάν θα είναι στη διάθεση του τεχνικού Ηλία Φυντάνη και θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί για Λοεζίνιο(έχει λίγες πιθανότητες) και Γουάλας(χθες κάνανε ατομικό πρόγραμμα και οι δύο.
Λογικά κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Μπόζοβιτς, στην άμυνα οι: Γουάλας(η Ρέντζας), Φάρκας, Ζίζιτς, Ρέντζας(ή Ναβάρο), στη μεσαία γραμμή αμυντικό χαφ ο Φατιόν στη μεσαία γραμμή και πιο μπροστά τους: Κριζμάν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ναβάρο. Στην επίθεση θα αγωνισθεί ο Ναζλίδης. Μια θέση υπάρχει κενή που, αν μπορεί να αγωνισθεί ο Λεοζίνιο θα είναι αυτός ο εκλεκτός του Φυντάνη, ενώ αν δε αγωνισθεί υπάρχει δίλλημα μεταξύ του Λαγού(τότε η ομάδα θα παίξει 4-1-4-1) και του Περόνε(το σύστημα θα γίνει 4-4-2).
Η χθεσινή προπόνηση που έγινε σε προπονητικό κέντρο των Χανίων πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα του μεγαλοϊδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια.
Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει για την αποστολή ο τεχνικός, είναι οι: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Ναβάρο, Κούσας, Φάρκας, Ζίζιτς, Γουάλας, Κόντορ, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Μπάλλας, Λαγός, Λεοζίνιο, Μπάμπιτς, Κριζμάν, Ναζλίδης, Περόνε και Γιαννιτσάνης.

 

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΦΥΝΤΑΝΗ
«Απλά γαρ εστί της αληθείας έπη» (τα λόγια της αλήθειας είναι απλά) και ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης μίλησε με το χέρι στην καρδιά στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της ανάλυσης που έκανε στο βίντεο του αγώνα πρωταθλήματος της περασμένης Δευτέρας ΠΑΟ-ΑΕΛ αναλύοντας όλες τις φάσεις της αναμέτρησης.
Πρώτα απ’ όλα ξεκαθάρισε ότι η ομάδα αδικήθηκε από τον βοηθό Καραβασίλη στη φάση του γκολ του Περόνε στο 90’ που κακώς ακυρώθηκε. Τους είπε ότι για τον ίδιο είναι νικητές καθώς θα γινόταν το 1-2 αλλά στο ποδόσφαιρο μετράνε οι βαθμοί που τους κλέψανε από τη Λαρισινή ομάδα.
Στάθηκε στη φάση των δύο πέναλτι λέγοντας ότι δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση του Φατιόν με τον Μολίνς, αλλά είπε ότι στο μαρκάρισμα του πρώτου μέρους που έκανε ο Ζίζιτς στο Μολέδο υπάρχει περίπτωση πέναλτι.
Εκεί όμως που μίλησε για αρκετή ώρα ήταν στην αμυντική λειτουργία μετά το 90’ και τη φάση που πέτυχε το 2-1 ο Παναθηναϊκός με τον Χίλιεμαρκ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Είπε ότι σωστά η ομάδα επιτίθονταν για να πετύχει το δεύτερο γκολ, όπως και έπραξε ανεξάρτητα αν ακυρώθηκε, αλλά στην τελευταία φάση οι παίκτες δεν είχαν τις θέσεις που έπρεπε και αναφέρθηκε σε ορισμένους για τον τρόπο αντίδρασή τους.
Η ουσία είναι ότι τους έδωσε συγχαρητήρια για τη μεγάλη βελτίωση και πιστεύει ότι, αν η ομάδα παίξει όπως με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, τότε στα Χανιά θα πάρει όχι απλά βαθμό αλλά βαθμούς.
Το υλικό είπε που έχει η ομάδα είναι για παραπάνω βαθμολογική θέση και πρέπει να αντιμετωπίζουν και τους διαιτητές μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και το μοιραίο λάθος που έγινε στη φάση του Περόνε.

 

Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Στην τελευταία προπόνηση, που έγινε χθες Σάββατο (21/10) δόθηκε έμφαση στην τακτική και στις στημένες φάσεις.
Στην αποστολή του Πλατανιά επέστρεψε ο Καρυπίδης, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Βάντερσον, ο οποίος έμεινε εκτός 19άδας. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού και έτσι δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Οι δεκαεννιά ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός Γιώργος Παράσχος, είναι οι: Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Στάθης, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Κρος, Δημούτσος, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Ουές, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Στόιτσεφ, Παπανικολάου, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ και Γκρζέλτσακ.

 

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
Δύο μόλις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, ο Πλατανιάς και η ΑΕΛ, στα Χανιά. Οι γηπεδούχοι μετρούν μία νίκη, ενώ ένα παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα του Πλατανιά με 3-2.
Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων Πλατανιάς-ΑΕΛ
02/05/2012 Πλατανιάς-ΑΕΛ 0-0 Β’ Εθνική
08/01/2017 Πλατανιάς-ΑΕΛ 3-2 Α’ Εθνική

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο 34χρονος Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, αστυνομικός στο επάγγελμα, από τον Σύνδεσμο Αθηνών, θα διαιτητεύσει τη σημερινή αναμέτρηση. Βοηθοί του ο Ιωάννης Τουμπακάρης και ο Γιώργος Κουντουρέλης επίσης και οι δύο από τον σύνδεσμο Αθηνών. Τέταρτος θα είναι ο Εμμανουήλ Κυρίτσης από την Ένωση Δωδεκανήσου και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Σταύρος Φλώτσιος από την Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής της Super League:
Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα    1-1
(63’ Γιακουμάκης - 45’+1 Κόντε)
Κέρκυρα-Παναιτωλικός    1-0
(79’ Νούνες)
Λαμία-Παναθηναϊκός    (αργά χθες)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ    15
2. ΑΕΚ    14
3. Ατρόμητος    13
4. Λεβαδειακός    13
5. Ολυμπιακός    11
6. Πανιώνιος    11
7. Ξάνθη    10
8. ΠΑΣ Γιάννινα    9
9. Παναθηναϊκός    9
10. Κέρκυρα    9 -8αγ.
11. Παναιτωλικός    8 -8αγ.
12. Λαμία    7
13. Αστέρας Τρίπολης    6
14. Πλατανιάς    6
15. ΑΕΛ    3
16. Απόλλων Σμύρνης    3
* Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

 

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
16:00 Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος
18:15 Απόλλων Σμύρνης-Ξάνθη
18:15 Πλατανιάς-ΑΕΛ
20:30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
ΑΥΡΙΟ
19:30 ΑΕΚ-Ατρόμητος

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass