ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ «DE-TOX» ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑΓΟ ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 5-1

Μόνος στην κορυφή ο Ηρακλής Λάρισας

• Ημέρα των φιλοξενουμένων με πέντε εκτός έδρας νίκες • Ισοπαλίες σε Τύρναβο και Φαλάνη, ενώ μόνο η Αμυγδαλέα κέρδισε από τους γηπεδούχους

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2017 22:14
Αστραπή Ν. Πολιτείας - Ηρακλής Λ.1-5 Αστραπή Ν. Πολιτείας - Ηρακλής Λ.1-5

Με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο, συνεχίσθηκε χθες το πρωτάθλημα της «DE-TOX-A’ Ερασιτεχνικής», όπου στην 6η αγωνιστική είχαμε πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεσή του, επικράτησε στη Νέα Πολιτεία της Αστραπής με 5-1 και είναι μόνος στο ρετιρέ, καθώς ο Κίσσαβος Συκουρίου υποχρέωσε στην πρώτη φετινή ήττα τη Δόξα Αργυροπουλίου με 3-2. Πολύ σπουδαία νίκη για τον Δωτιέα στην Ελασσόνα με 1-0, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισαν ο Δαμασιακός στη Γιάννουλη και η Δόξα Βλαχογιαννίου στα Βούναινα. Στις νίκες επέστρεψε και ο Αετός Αμυγδαλέας, ο οποίος επικράτησε στην έδρα του της Λάρισας 2012 με 3-0. Τέλος, δεν είχαμε νικητή στους αγώνες Σμόλικας-Οικονόμος(0-0) και Τύρναβος 2005-Φαλανιακός(1-1). Αναλυτικά τα παιχνίδια της 6ης ημέρας της «DE-TOX» A’Ερασιτεχνικής κατηγορίας:

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Εντυπωσιακός κατά διαστήματα ο Κίσσαβος Συκουρίου κέρδισε στο Αργυροπούλι την Δόξα με 3-2, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους, στην πρώτη τους φετινή ήττα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15’, όταν ο Πετράκης από πάσα του Μάντζαρη έκανε το 0-1. Στο 30’ο Δίχρης και πάλι από πάσα του Μάντζαρη πέτυχε το 0-2. Αντέδρασε προσωρινά το Αργυροπούλι και στο 60’ο Κόκορας μείωσε σε 1-2 ενώ είχε και δοκάρι στη συνέχεια, στο 70’. Ο Δίχρης και πάλι στο 89’ήταν αυτός που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3 και το μείωσε για το τελικό 2-3 στο φινάλε της αναμέτρησης, ο Ταρταμπούκας. Τη νίκη η ομάδα του Συκουρίου αφιέρωσε στον 15χρονο Κώστα Μπαμπανιάρη ο οποίος έχασε τη μάχη με τη ζωή που έδινε τις τελευταίες μέρες, όταν κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα στις γραμμές του τρένου στο Μεζούρλο.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος, Τσένος, Καφφές, Περήφανος, Σαΐτης, Κόκορας (65’Κυρίτσης), Μπαχτσιβάνος, Γκαραγκούνης (46’Ταρταμπούκας), Ζάχος, Χατζής, Τσιάγκος.

ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Φεραίος Γιαννακός-Λευτέρης Τέας): Φαρμάκας, Γκαμπέτας, Χριστιανίδης, Κουτσοκέρας, Τσιανάκας, Αργύρης, Πλιάγκας (75’Παυλόπουλος), Μάντζαρης, Πετράκης (80’Τζιούρας), Δίχρης (88’Καρβούνης), Κορδέλας (50’Αγγέλης).

ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Η Δόξα Βλαχογιαννίου φαίνεται πως εκτός έδρας παίζει πιο ελεύθερα και παίρνει αποτελέσματα. Χθες με γκολ που πέτυχε ο Σωκράτης Φακίτσας στο 15’κέρδισε στο Βούναινα την τοπική ομάδα 1-0, σημειώνοντας τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να προηγηθούν μόλις στο 4’, όμως ο Γκ.Καζάνι σημάδεψε το δοκάρι και μετά το γκολ που δέχθηκαν, δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θοδωρής Εμμανουήλ): Τέρπος, Γκομοσίδης (69’Καζάνι Κ.), Κατσιώτης, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Η. (83’Γιουρούκης), Καρέντζος, Ραπτόπουλος, Ξαφάρας, Χριστοδούλου Κ., Καζάνι Γκ. (71’ Μερτζανίδης Φ.), Χατζηλιάδης Σ.

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Νίκος Φακίτσας): Βλιώρας, Μητούλας, Μπουζούκας (85’Γαλάτος), Μάρκου, Αθανασούλης, Πάτσης, Πάσος, Φακίτσας Σ., Μπαντής, Θανασούλης (25’λ.τ Μωϋσίδης), Γκουρομπίνος (90’Καλογιάννης). *Οι άνθρωποι της Δόξας Βλαχογιαννίου ευχαριστούν τα Βούναινα για την άψογη φιλοξενία και υπόσχονται πως θα την ανταποδώσουν στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.

«ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΕ» Ο ΑΕΤΟΣ

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αετός Αμυγδαλέας, κερδίζοντας την αξιόμαχη Λάρισα 2012 με σκορ 3-0. Ο Καρβούνης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κορλός άνοιξε το σκορ στο 30’ και στο 75’ο Ευαγγελούλης που τρία λεπτά νωρίτερα είχε περάσει στο παιχνίδι, με ωραία προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Λίγο πριν το τέλος στο 89’, ο Ραμάι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Κορλός (89’Γραμμένος), Μούτσιος (78’Σάρα), Περδίκης, Πρίφτης, Πολύζος, Ντιντής, Αντωνόπουλος (72’Ευαγγελούλης), Κλούρας, Δημητρέλης (69’Ραμάι), Καρβούνης.

ΛΑΡΙΣΑ 2012(Θοδωρής Στεργιάδης): Μπρέλλας, Κίτσιος Π., Δαλαμπύρας, Φλώρος Βασ., Μολάς (71’Νταής), Φλώρος Αντ., Τσιάκος, Φλώρος Βαλάντης, Βούζας, Μπέης, Κριεμίδης(60’Σελήνης).

ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ... ΜΩΡΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Τη μοναξιά της κορυφής στην Α’ ΕΠΣΛ - DeTox απολαμβάνει ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος …άστραψε και βρόντηξε στη Νέα Πολιτεία, κερδίζοντας την Αστραπή με το ευρύ σκορ 5-1. Η Νέα Πολιτεία πάντως αιφνιδίασε και άνοιξε το σκορ στο 6’ όταν ο Τσεκούρας με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ στη δεξιά γωνία του Αναστασίου έκανε το 1-0. Γρήγορα όμως αντέδρασε ο Ηρακλής και στο 14’ο Φώτος με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 19’ο Γκιουρσάνης έχασε δύο ευκαιρίες για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και στο 25’ο Αναστασίου έκανε μια εκπληκτική απόκρουση, σε αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Κώστα Κοταρέλα. Ένα λεπτό μετά, στο 26’ο Ζαφειρίου με πολλές δυνάμεις βγήκε απέναντι από τον Μαρδάνη και με πλασέ έκανε το 1-2. Οι νικητές έφτασαν κοντά στο 1-3 στο 41’ όταν το σουτ του Γκιουρσάνη αποκρούστηκε από τον Μαρδάνη και εν συνεχεία η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 42’είχαμε γκολ-ποίημα, όταν από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Γιαννακόπουλου, ο Φώτος οριζοντιώθηκε στον αέρα και πέτυχε σπάνιας ομορφιάς τέρμα, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Μαρδάνη(1-3). Στην επανάληψη τα τρομερά…μωρά του Γιάννη Τσακμακίδη προσπάθησαν να διαχειρισθούν το υπέρ τους σκορ και στο 75’ ο Γκιουρσάνης με ένα ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-4, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό 1-5. Ενδιάμεσα στο 72’ και στο 80’ η Αστραπή είχε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ, όμως στο πλασέ του Αργυρακούλη, ο Αναστασίου μπλόκαρε την μπάλα και στο πλασέ του Καλτσά την απέκρουσε σε κόρνερ. Γενικά μπορούμε να πούμε πως ο Ηρακλής με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο που δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, στη συνέχεια κυριάρχησε και ήταν πολύ θετικά τα μηνύματα που έστειλαν οι μικροί της ομάδας, οι οποίοι άρπαξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε μετά την απουσία των Νάστα – Αποστόλου. Άριστος ο διαιτητής Θωμάς Μπουρουζίκας ενώ κανένα πρόβλημα δεν είχαν οι συνεργάτες του, ο κ. Νάκας και η κ. Δεληγιάννη.

ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Σιάρκος (12’ λ.τ. Μπέτσης), Χλωρός, Κατσιάνος, Χασιώτης, Τσεκούρας (58’ Σκόμπας), Ιωαννίδης (75’ Μαναός), Καψιώχας, Αργυρακούλης, Κοταρέλας (46’ Τόπης), Καλτσάς. ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Δραγατσίκης, Φορτομάρης, Παπαμάνος, Μόσχος, Μπάμης (52’ λ.τ. Κοντοθανάσης), Γιαννακόπουλος, Παπαγιαννούλης, Γκιουρσάνης (89’ Βασιλειάδης), Ζαφειρίου (90’ Κυριάκης), Φώτος(90’ Ζησόπουλος).

«ΕΓΡΑΨΕ» ΞΑΝΑ Ο ΣΤ. ΣΟΥΓΛΗΣ

Πολύ μεγάλη νίκη μέσα στη Γιάννουλη πέτυχε ο Δαμασιακός επί της τοπικής Δήμητρας με 1-0. Ο Στέφανος Σουγλής για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε ο παίκτης κλειδί για την ομάδα του Δαμασίου που «έγραψε» το «2 στα 2» με τον τεχνικό Νίκο Χρόνη στον πάγκο της. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 61’ όταν ο Στ. Σουγλής μετά από ωραία προσπάθεια και δυνατό σουτ από πλάγια θέση και έξω από τη μεγάλη περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η Δήμητρα που είχε ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 35’ με τον Γκατζούλη, προσπάθησε στη συνέχεια να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και πίεσε τον αντίπαλό της, όμως δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Δαμασιακό να παίρνει τελικά ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Μαστορδήμος, Αμπατζίδης (75’ Πετράκης), Σέντζας, Σουφχάρας, Μπαμπάλης, Ευαγγέλου (38’ Τσαρούχας), Θώμος, Γκατζούλης, Μάτος, Κατσαμάγκας (65’ Ραπτόπουλος), Πουρνάρας (80’ Μπάσδρας).

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Χρόνης): Μιγδάνης, Μπακαΐμης (78’ Βίδρας), Καρατζιόλης (46’ Οικονόμου), Ιωαννίδης, Ντόκος, Τσάλτας, Μόκκας, Γεωργαντζάς (60’ Λέτσιος Στ.), Σουγλής, Μουσιάρης (65’ Δούκας), Λούτσος.

ΟΛΑ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Στην επανάληψη κρίθηκε το παιχνίδι στον Τύρναβο ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Φαλανιακό που μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ. Δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος είχαν οι γηπεδούχοι με τους Τζιόλα και Πατσιωτό, ενώ από την πλευρά των φιλοξενουμένων ο Παπαγεωργίου με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 18’ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 70’ με το δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Τσούτσα. Όμως δεν κατάφεραν να διαφυλάξουν το αποτέλεσμα καθώς στο 84’ ο Μπλέντι με ένα εντυπωσιακό σουτ από τα 40 περίπου μέτρα έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: (Παραφέστας): Γραβάνης, Αυλογιάρης, Καλέσης, Καρακάνος, Γαλάνης, Ντονούδης (65’ Κοκόμπελης), Νάτσης, Μπάκος (53’ Λιάκος), Τζιόλας, Πατσιωτός (74’ Βλιώρας), Τσούτσας (85’ Γανός).

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μπεριτζάς): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Κολοβός, Σουλιώτης, Πανταζής Γ., Μπλέντι, Πανταζής Ηλ. (63’ Αλατάς Δ.), Αλατάς Ι., Παπαγεωργίου (90’+2’ Πάνου), Λυγούρας Χρ. (53’ Καρακίτσιος). ΠΟΛΥΤΙΜΟ «ΤΡΙΠΟΝΤΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, με χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, ο Δωτιέας Αγιάς «απέδρασε» από τη δύσκολη έδρα της Ελασσόνας με το πολύτιμο «τρίποντο», επικρατώντας δύσκολα του Π.Ο.Ε. με 0-1. Το ματς κρίθηκε μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, τότε που οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με 0-1, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ 3’: Ωραία ομαδική προσπάθεια των παικτών του Δωτιέα, η μπάλα στα πόδια του ξεμαρκάριστου Παππά, που με σουτ στην αριστερή γωνία της εστίας του ΠΟΕ γράφει το 0-1, μέσα σε πανηγυρισμούς, «παγώνοντας» τους γηπεδούχους. 16’: Ευκαιρία για τον Π.Ο.Ε. να ισοφαρίσει, από τον Μπόντε που αδράνησε σε λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων. 22’: Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν μετά από ομαδική προσπάθεια, ο έμπειρος Τσιρογιάννης από καλή θέση σουτάρει, υποχρεώνοντας τον Ελασσονίτη τερματοφύλακα να αποκρούσει σωτήρια. 30’: Από καλή θέση, μετά από πάσα του Κυρίτση το δυνατό σουτ του Παναγιώτου φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. 39’: Μεγάλη ευκαιρία για τον Π.Ο.Ε. όταν ο Ματούλας λίγο πριν την εστία, δεν καταφέρνει να σκοράρει. 40’: Αμέσως μετά, ευκαιρία και για τον Δωτιέα, όταν η επικίνδυνη κεφαλιά του Τσατσαλίδη αποκρούεται σωτήρια σε κόρνερ από τον πολύ καλό Γούπο, μέσα σε χειροκροτήματα. 54’: Ο δραστήριος Γελαλής δίνει την μπάλα στον Παναγιώτου, που σουτάρει, με την μπάλα να φεύγει άουτ. 57’: Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν το σουτ του Μπόντε φεύγει άουτ. 70’: Εξαιρετική προσπάθεια του Νταμπώση από δεξιά που ξεφεύγει επικίνδυνα και το σουτ – σέντρα που επιχειρεί, υποχρεώνει τον γκολκίπερ της Αγιάς να μπλοκάρει. 89’: Προσπάθεια του Ματούλα από δεξιά, που σουτάρει, αλλά ο πολύ καλός Κουτσιρίμπας λέει «όχι», πέφτοντας στην αριστερή γωνία του. 90+: Νέα σέντρα – σουτ του Νταμπώση από την αριστερή πλευρά και ο Κουτσιρίμπας μπλοκάρει την μπάλα. 90+: Διαμαρτυρίες των Ελασσονιτών για περίπτωση πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Δωτιέα. Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Γκάγκας, Καρακώστας, Γκαρέλης.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Δημήτρης Μπουκουβάλας): Γούπος, Καραμάνος(59’ Παπαχρήστος), Κυρίτσης Ι.(74’ Μπαρλαγιάννης Ν.), Μπούσιας(34’ λ.τ. Νταμπώσης), Ποτούσογλου, Περτζιόνι, Γελαλής, Παναγιώτου, Κυρίτσης Αθ., Ματούλας, Μπόντε(28’ λ.τ. Μπούνα).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ(Λιάπης): Κουτσιρίμπας, Ριζούλης(79’ Γεωργοβίτσας), Παππάς(20’ λ.τ. Μαλλιάρας - 62’ Ντελής), Τσακάλι, Φλέγγας, Σούλι, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Σβερκούλης, Τσιρογιάννης(49’ Τσαγκαλάς), Υφαντής.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ Αμφίρροπη αναμέτρηση διεξήχθη στη Φαλάνη, όπου Σμόλικας και Οικονόμος Τσαριτσάνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0. Οι γηπεδούχοι, που ανέβηκαν στην επανάληψη, είχαν την καλύτερή τους στιγμή στο 78’ , όταν ο Κακαβίτσης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Νούσια. Ευκαιρίες έχασαν επίσης ο Κατσαρός(2’, 49’, 75’), αλλά και ο Κόκρας (68’). Από την πλευρά του ο Οικονόμος που ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος είχε ευκαιρίες με τους Πούτα (27’), Κολιό (36’ ), Χάμο (40’), Κουμπούρα (72’) και Παπαγεωργίου (80’). Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Θανάση Τζήλου που είχε άξιους συμπαραστάτες τους κ.κ. Αναστασίου και Δεδικούση.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Δολιάνης (84’ λ.τ Μάρης), Σκούπρας, Κολοβός, Τάχας (64’ Κόκρας), Μπαλαμώτης, Ταστεμερίδης, Κατσαρός (77’ λ.τ Ζιώγας), Τσιρογιάννης, Κακαβίτσης, Λιούσκας (93’ Τανάγιας Χ.).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καραΐσκος, Λεβέντης, Κολιός, Κουμπούρας, Γκαμπέτας, Πούτας, Χάμος, Μιφτάρι (46’ Δραχαλίβας), Κακαράντζας (68’ Παπαγεωργίου, 83’ λ.τ Σαπάκος), Μπουμπουνάρας (54’ Παληγιάνης).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τύρναβος 2005 - Φαλανιακός 1-1

ΠΟ Ελασσόνας - Δωτιέας Αγιάς 0-1

Αετός Αμυγδαλέας - Λάρισα 2012 3-0

Βούναινα - Δόξα Βλαχογιαννίου 0-1

Αστραπή Ν. Πολιτείας - Ηρακλής Λ. 1-5

Δήμητρα Γιάννουλης - Δαμασιακός 0-1

Σμόλικας- Οικονόμος 0-0

Αργυροπούλι- Κίσσαβος 2-3

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(Κυριακή 29/10, 15:00)

ΠΟ Ελασσόνας - Τύρναβος 2005

Φαλανιακός - Αετός Αμυγδαλέας

Δωτιέας Αγιάς - ΑΕ Βουναίνων

Λάρισα 2012 - Αστραπή Ν. Πολιτείας

Βλαχογιάννι - Δήμητρα Γιάννουλης

Ηρακλής Λάρισας - Σμόλικας

Δαμασιακός - Δόξα Αργυροπουλίου

Κίσσαβος Συκουρίου - Οικονόμος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 6 αγώνες)

Ηρακλής Λάρ. 15-4 16

Συκούριο 10-7 13

Αργυροπούλι 7-4 13

Οικονόμος 13-5 11

Δωτιέας Αγιάς 7-5 11

Δήμητρα Γιάνν. 4-3 10

ΠΟ Ελασσόνας 8-6 9

Σμόλικας 6-4 9

Λάρισα 2012 8-7 8

Αμυγδαλέα 9-5 8

Δαμασιακός 6-8 7

Βλαχογιάννι 5-16 6

Τύρναβος 2005 5-9 5

Φαλανιακός 4-8 4

Βούναινα 5-9 3

Αστραπή Ν. Π. 5-17 1

Επιμέλεια: Χρήστος Αρχοντούλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass