ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΜΕ 2-0

Νέα ήττα για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

• Πάλεψε φιλότιμα αλλά πλήρωσε τα λάθη του

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2017 20:09

Σε αγώνα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Αχιλλέας Φαρσάλων υποχρεώθηκε στην τέταρτη φετινή του ήττα στο Δίστομο από τον Αμβρυσσέα, με σκορ 2-0. Οι «κιτρινόμαυροι» πάλεψαν φιλότιμα, αλλά πλήρωσαν τα λάθη τους που έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να χάνουν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 2′, όταν ο Ντα Σίλβα έκανε το δυνατό σουτ από τα δεξιά με τον Κουτσουκέρα να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Εν συνεχεία ο Αχιλλέας προσπάθησε να ελέγξει την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας και να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις κυρίως από τα πλάγια, όμως όλες οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του σταματούσαν στην πολυπρόσωπη άμυνα του Αμβρυσσέα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου σε μια κόντρα επίθεση στο 23′ όταν το σουτ του Κωστούλα έξω από την περιοχή σταμάτησε και πάλι ο Κουτσουκέρας. Ο Αχιλλέας έφτασε κοντά στο γκολ στο 40′ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα, ο Οικονόμου έπιασε την καρφωτή κεφαλιά με την μπάλα να σκάει μόλις δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους καταγράφηκε στο 42′ όταν ο Ντα Σίλβα έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνάει άουτ. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη τους καλή στιγμή όταν κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κωστούλας με τον Κουτσουκέρα να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να διώχνει με τα ακροδάκτυλα σε κόρνερ. Στο 53′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν από τα αριστερά έγινε σέντρα και αναταραχή στην άμυνα, ο Κωστούλας με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα(1-0). Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι ο Αχιλλέας δέχεται το πρώτο του γκολ στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους. Έπειτα από την επίτευξη του γκολ οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν και προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα, κάτι που έγινε στο 65′ όταν ο Τέγες έκανε την κεφαλιά από τα αριστερά και ο Ντα Σίλβα με κεφαλιά νίκησε τον Κουτσουκέρα, πετυχαίνοντας το 2-0. Στα εναπομείναντα λεπτά οι παίκτες της φαρσαλινής ομάδας προσπάθησαν να αντιδράσουν και αρχικά είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 70′ όταν το σουτ του Συράκου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Αμβρυσσέα ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Μπένου πέντε λεπτά αργότερα. Το σκορ παρέμεινε 2-0 μέχρι το τέλος και ο Αχιλλέας υποχρεώθηκε στην τέταρτη φετινή του ήττα. ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ (Ηλίας Λιόντος): Ντέντσεφ, Μπότσης (70’ Σχίζας), Στούμπος, Καλαγκάνης, Κυπραίος (85’ Μεταξούλης), Μεταλλινός, Μπαλντάς (62’ Τέγες), Χίζι, Βλάχος, Ντο Σάντος (89’ Αντωνιάδης), Κωστούλας. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Καραμπούζης (40′ λ.τ. Μανιώτης), Κουρούμαλος (58′ Αναγνώστης), Οικονόμου, Τλούπας, Μάρκου, Νεμπεγλέρας, Κόλα (58′ Καραγκούνης), Λόλας, Χατζής (66′ Μπένος), Συράκος.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΝΠΣ Βόλος - Θήβα 2-1

Μαρτίνο - Νίκη Βόλου 0-3 α.α.

Αστέρας Ιτέας - ΓΣ Αλμυρού 3-1

Δίστομο- Αχιλλέας Φ. 2-0

Ολυμπιακός Β.- ΑΟ Σελλάνων 2-1

Νεοχώρι- Βελούχι 1-0

*Ρεπό είχε ο Ρήγας Φεραίος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

1. ΝΠΣ Βόλος 17-4 15

2. Νίκη Βόλου 10-4 10

3. Ολυμπιακός Βόλου 7-3 10

4. Δίστομο 8-4 10

5. ΓΣ Αλμυρού 8-5 9

6. Ρήγας Φεραίος 5-7 6

7. Μαρτίνο 5-11 6 8. Θήβα 8-8 5

9. Αστέρας Ιτέας 4-9 4

10. Βελούχι 2-4 3

11. Αχιλλέας Φαρσάλων 3-11 3

12. Διγενής Νεοχωρίου 2-4 3

13. ΑΟ Σελλάνων 5-10 2

*Αλμυρός, Βελούχι, Διγενής Νεοχωρίου, Αστέρας Ιτέας και Ρήγας Φεραίος έχουν κάνει το ρεπό τους.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(6η-29/10-15:00)

Νεοχώρι - Μαρτίνο

Νίκη Βόλου - ΝΠΣ Βόλος

Βελούχι - Αστέρας Ιτέας

Θήβα - Δίστομο

ΓΣ Αλμυρός - Ρήγας Φεραίος

Αχιλλέας Φ.- Ολυμπιακός Β.

*Ρεπό έχει ο ΑΟ Σελλάνων

 

Νίκη στα χαρτιά για τη Νίκη ΒOλου

Χωρίς... να ιδρώσει κερδίζει τον αγώνα με τον Οπούντιο Μαρτίνου στα χαρτιά η Νίκη Βόλου με 3-0, εξαιτίας απουσίας του γιατρού στο γήπεδο. Παράλληλα θα επιβληθεί και χρηματικό πρόστιμο στην ομάδα του Μαρτίνου.

 

Οι Μυρμιδόνες τίμησαν τους νεκρούς του Διστόμου

Αντιπροσωπεία των Μυρμιδόνων πριν την χθεσινή αναμέτρηση του Αχιλλέα Φαρσάλων με την τοπική ομάδα του Διστόμου τον Αμβρυσσέα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, κατέθεσε στεφάνι στο Δίστομο του νομού Βοιωτίας, όπου κατά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο το 1944 έγινε μια εκ των ειδεχθέστερων σφαγών αμάχων από τις γερμανικές κατοχικές δυνάμεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass