ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ (17.00)

Νέες δοκιμασίες για ΑΕΛ, Ερμή Αγιάς

• Οι «βυσσινί» αντιμετωπίζουν στην Καρδίτσα την ομώνυμη ομάδα, ενώ οι Αγιώτες υποδέχονται τον Αρκαδικό

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2017 22:34

Με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Κυριακή (17.00) το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 Εθνικής. Η ΑΕΛ μετά τη μεγάλη νίκη στο λαρισινό ντέρμπι, θα μεταβεί στην Καρδίτσα όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, ενώ ο Ερμής επιστρέφει στην έδρα του υποδεχόμενος τον Αρκαδικό.

Αναλυτικά:
Με στόχο να επιστρέψει στις νικηφόρες εμφανίσεις ο Ερμής Αγιάς θα φιλοξενήσει αύριο τον εκ των ουραγών Αρκαδικό. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Γρηγόρη Γιασάρη στην προσπάθειά της να καλύψει το χαμένο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα και να ενισχύσει την ψυχολογία της για τη δύσκολη συνέχεια (ακολουθούν δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις).
Η εβδομάδα κύλησε ομαλά, η ομάδα προετοιμάστηκε με τον καλύτερο τρόπο και δηλώνει πανέτοιμη να διατηρήσει το απόλυτο της έδρας. Αγωνιστικά μόνο ο Χρυσόπουλος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του θα αποφασισθεί λίγο πριν το παιχνίδι.
«Το παιχνίδι με την ΑΕΛ πέρασε στο παρελθόν. Ο μοναδικός στόχος είναι να κερδίσουμε τον Αρκαδικό. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας» δήλωσε ο γεν. αρχηγός του Ερμή Αγιάς, Άρης Αργυρούλης αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση και πρόσθεσε:
«Ο αντίπαλός μας θα παίξει χωρίς άγχος κι αυτό πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, για να μην πέσουμε σε παγίδα. Εάν παίξουμε το παιχνίδι μας, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε στο παρκέ αυτά που είπαμε ολόκληρη την εβδομάδα. Περιμένουμε όπως σε κάθε παιχνίδι τον κόσμο να μας στηρίξει».
Στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι συμπεριλήφθηκαν οι Τσιαμπαλής, Βρεττάς, Δεμερτζής, Καλλές, Χαλκιάς, Κόμματος, Τριανταφύλλου, Τσούμας, Στιβαχτής, Λόλας, Παπαδόπουλος, Νταλλός και Σταυροθόδωρος.
ΓΙΑ ΤΟ «3 ΣΤΑ 3» Η ΑΕΛ
Μετά από δύο διαδοχικές νίκες η ΑΕΛ θέλει να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα και από την Καρδίτσα και να διευρύνει το σερί των επιτυχιών της, παραμένοντας σε υψηλή τροχιά. Με ανεβασμένη ψυχολογία και από το «2 στα 2» αλλά κυρίως μετά την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη στο λαρισινό ντέρμπι, οι «βυσσινί» δηλώνουν αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν ανάλογη εμφάνιση.
Η εβδομάδα κύλησε με προβλήματα για την ΑΕΛ καθώς ο Καμάρας μπήκε χθες στις προπονήσεις, ο Γκιουλέκας δεν προπονήθηκε καθόλου και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη, ενώ ο Κνέζεβιτς είχε ένα μικρό πρόβλημα χωρίς ωστόσο να είναι κάτι το ανησυχητικό.
«Παρά τα προβλήματα που είχαμε αυτήν την εβδομάδα, η ομάδα δούλεψε καλά. Το θετικό είναι ότι η ψυχολογία των παικτών είναι ανεβασμένη μετά τις δύο σερί νίκες. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τα δύο προηγούμενα. Δηλαδή παίζουμε με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με μας. Επομένως ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός, γι' αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι» τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΛ Χρήστος Χασανίδης σχετικά με την αυριανή αναμέτρηση.
Στην αποστολή της ΑΕΛ θα βρίσκονται οι Βλαχούλης, Γκογκίδης, Καμάρας, Παπαχρήστος, Τσιαβές, Κονδυλόπουλος, Κνέζεβιτς, Σαριμπαλίδης, Χανέλι, Φιλιππόπουλος, Κατσαρές και Γκιουλέκας, με τον τελευταίο να είναι αμφίβολος.
ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Εκτός έδρας δοκιμάζονται οι τρεις πρωτοπόροι και αήττητοι της Α2 Εθνικής Περιστέρι, Ηρακλής και Χολαργός. Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών (17.00):
Καρδίτσα-ΑΕΛ: Τζαφλέρης-Σιμητόπουλος-Ζαχαρής
Παπάγου-Μαρούσι
Απόλλων Π.-Ηρακλής
Καστοριά-Χολαργός
Αμύντας-Δούκας
Ψυχικό-Δόξα Λευκάδας
Εθνικός-Περιστέρι
Ερμής Αγιάς-Αρκαδικός: Ταρενίδης Στ.-Θεοδώρου-ΤσιρτσιμάληςΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 αγώνες)
Περιστέρι    6
Ηρακλής    6
Χολαργός    6
ΑΕΛ    5
Αμύντας    5
Δόξα Λευκάδας    5
Εθνικός    5
Μαρούσι    5
Ερμής Αγιάς    4
Καστοριά    4
Απόλλων Π.    4
Ψυχικό    4
Παπάγου    4
Καρδίτσα    3
Αρκαδικός    3
Δούκας    3

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass