MVP ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Α1 Ο ΣΕΝΤΕΡ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΡΟΥ

Σάφτενααρ: «Στόχος μας η παραμονή στην κατηγορία»

Δημοσίευση: 14 Νοε 2017 17:18

Ο Ρόλαντ Σάφτενααρ του Γυμναστικού Λάρισας - Φάρου αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 5ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών.

Ο 29χρονος Ολλανδός σέντερ συγκέντρωσε 33 βαθμούς στο ράνκινγκ (25 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κερδισμένα φάουλ, και 1 λάθος σε 32 λεπτά συμμετοχής) στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί των Τρικάλων. Επίδοση που ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών των ομάδων που νίκησαν στην 5η αγωνιστική.
«Παίξαμε όλοι καλά και έτσι δόθηκαν και σε μένα πολύ καλές ευκαιρίες», σχολίασε για τη διάκρισή του ο Σάφτενααρ, ο οποίος διανύει την τέταρτη διαδοχική σεζόν του στα ελληνικά παρκέ (σ.σ. τρία χρόνια ήταν στο Ρέθυμνο) και πρόσθεσε:
«Είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε άλλη μια καλή νίκη σαν ομάδα. Τα Τρίκαλα πηγαίνουν πολύ καλά ως τώρα και έτσι και στο μεταξύ μας παιχνίδι έπαιξαν δυνατά και μας δυσκόλεψαν πολύ».
• Ο Γυμναστικός Λάρισας - Φάρος έχει αρχίσει πολύ καλά τη σεζόν. Τι μπορεί να καταφέρει στο πρωτάθλημα της φετινής αγωνιστικής χρονιάς;
- «Πρώτος μας στόχος αποτελεί το να παραμείνουμε στην κατηγορία, διότι είμαστε μια καινούργια ομάδα. Όμως θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται βάσει των δυνατοτήτων μας και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε».
• Γιατί επέλεξες, μετά την τριετή παρουσία σου στο Ρέθυμνο, να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ελλάδα;
- «Μου αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι πάντα πολύ δυνατό και αξιοσέβαστο. Επιπρόσθετα, η οικογένειά μου και εγώ αγαπάμε την Ελλάδα, έτσι ήταν μια εύκολη απόφαση για εμάς να επιστρέψουμε εδώ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass