ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΦΥΝΤΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ

Σαν να το είχε προφητεύσει...

• Δείπνο χθες της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου

Δημοσίευση: 15 Νοε 2017 22:06

Σαν να είχε προφητεύσει ο τεχνικός της ΑΕΛ Ηλίας Φυντάνης ότι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της λαρισινής ομάδας και ότι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης το ερχόμενο Σάββατο θα ήταν από τα πιο κρίσιμα για την πορεία των «βυσσινί» στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της ΑΕΛ είχε παρακολουθήσει δια ζώσης τρία παιχνίδια του Απόλλωνα Σμύρνης στις πρώτες αγωνιστικές όταν είχε φύγει από την τεχνική ηγεσία της λαρισινής ομάδας και αυτά ήταν Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης 1-1, Πανιώνιος –Απόλλων Σμύρνης 2-0 και Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης 1-0.
Φυσικό είναι λοιπόν ο προπονητής να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα του επόμενου αντιπάλου της ΑΕΛ για τον οποίο έλεγε χθες στους ποδοσφαιριστές ότι βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και αν τον υποτιμήσουν θα πάθουν ζημιά.
Τους ζήτησε να παίξουν με σοβαρότητα, πειθαρχία και πάθος ώστε να πάρουν τη νίκη για να φύγει το βαθμολογικό άγχος.
Επίσης το αποτέλεσμα θα είναι πάνω απ’ όλα αφού τέτοια παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται στη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα.
Το ευχάριστο για τον Φυντάνη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα εκτός του τραυματία Γιοβάνοβιτς και του τιμωρημένου Φατιόν. Οι ποδοσφαιριστές μάλιστα βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.
Χθες το βράδυ οι ποδοσφαιριστές δείπνησαν μαζί με την τεχνική ηγεσία και τον ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια σε μια προσπάθεια να ανέβει περισσότερο ο δείκτης συσπείρωσης και να συνεχιστεί το οικογενειακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.
Τέλος, σήμερα αναμένεται να φθάσει στη λαρισινή ομάδα το βίντεο της αναμέτρησης του αγώνα Κέρκυρα-ΑΕΛ.

 

Συζήτηση για τα τηλεοπτικά
στο συμβούλιο της Super League

Την Παρασκευή θα συζητηθεί η πρόταση της Forthnet (NOVA) για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League. Ο συνεταιρισμός ενημέρωσε για το πρόγραμμα της Ημερήσιας Διάταξης στη συνεδρίαση του Δ.Σ., όπου επίσης θα καθοριστούν και οι ημερομηνίες των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών του 2018 (16η έως 20η).
Η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 17/11/2017 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Πρόταση NOVA.
2. Εκτέλεση Κεντρικής Χορηγίας.
3. Ε.Ε.Π./Ε.Π.Ο. – Ενημέρωση – Λήψη απόφασης για αμοιβές Διαιτησίας.
4. Πρόγραμμα 16ης – 20ης Αγωνιστικής Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.
5. Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
6. Αιτήματα Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.: Έγκριση σύμβασης παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. – FORTHNET & αναμετάδοσης αγώνων.
7. Επιλογή αναδόχου, σε συνέχεια της πρόσκλησης ενδιαφέροντος, για την επιθεώρηση και εκτίμηση αγωνιστικών χώρων γηπέδων των Π.Α.Ε. – Μελών της Super League.
8. Α.Ε.Π.Ι.
9. Διάφορα».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass