ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Πετυχημένοι πανελλήνιοι αγώνες πάλης στη Λάρισα

Δημοσίευση: 16 Νοε 2017 15:04

Πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων του Αλκαζάρ, το πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα πάλης παίδων-κορασίδων-νεανίδων που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης (ΕΛ.Ο.Π.) με αγώνες στο στυλ της Ελληνορωμαϊκής και της Ελευθέρας.


Το επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό και οι όλοι οι νεαροί αθλητές κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες και εντυπώσεις, παρουσίασαν πολύ καλά χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας τόσο την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση, ενόψει της νέας σεζόν που θα αρχίσει από τον Ιανουάριο όσο και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης. Οι μικροί αθλητές με χαρά και ενθουσιασμό δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα ενώ στις κερκίδες του σταδίου βρέθηκαν δεκάδες γονείς.
Στους αγώνες συμμετείχαν 166 αθλητές/τριες από τους παρακάτω συλλόγους: ΑΠΣ Τρικάλων, ΣΒΑ Τρικάλων, Α.Σ. Τρικάλων, ΟΓΧΗΣΤΟΣ, ΤΡΙΚΚΗ Τρικάλων, ΗΦΑΙΣΤΟΣ Βαθυλάκου, ΤΙΤΑΝ Πύργου, ΘΗΣΕΥΣ Περιστερίου, ΗΡΑΚΛΗΣ Περιστερίου, ΑΘΛΕΣΗ Ιλίου, ΜΙΛΤΙΑΔΗ Μαραθώνα, ΑΧΙΛΛΕΑΣ Τυρνάβου, ΠΑΟ Βόλου, ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ Βόλου, ΠΟΠ Χαλκίδας, ΑΝΤΥΠΑΣ Νίκαιας.
Στους αγώνες παρευρέθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Θανάσης Παιδής ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό καλωσόρισε τους αθλητές και τους γονείς και ανέφερε: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός μέσα από μια σειρά έργων προσπαθεί να βελτιώνει συνεχώς τους αθλητικούς χώρους μαζικού αθλητισμού σε όλη τη Θεσσαλία συμβάλλοντας τόσο στην αναβάθμιση των συνθηκών για τα παιδιά και τους αθλητές που προπονούνται καθημερινά ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί τις υποδομές ώστε να μπορούν να φιλοξενούνται μεγάλα αθλητικά γεγονότα δίνοντας μεγάλη ώθηση στον αθλητικό τουρισμό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass