ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

Αδιαθεσία για τον Φυντάνη

*Τι έγινε με τον Θωμά Ναζλίδη *Δώρο στους παίκτες δύο μέρες άδεια

Δημοσίευση: 19 Νοε 2017 22:04

Αδιαθεσία λόγω της έντασης του αγώνα αισθάνθηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης και έφυγε με τον σάκο του συνοδευόμενος από τον έφορο Γιώργο Παυλίδη.

Μάλιστα όταν βρεθήκαμε στο γήπεδο τη στιγμή της αποχώρησής του μας ενημέρωσε ότι θα κάνει δηλώσεις για τον λόγο αυτό ο συνεργάτης του. Μια ώρα μετά έκανε στην «Ελευθερία» τις παρακάτω δηλώσεις: «Αυτή η νίκη είναι παραπάνω από τρεις βαθμούς. Ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής. Αυτό που μπορώ να κάνω σαν δώρο, παρότι δεν έχουμε ακόμα Χριστούγεννα,  είναι να τους δώσω δυο μέρες άδεια για να ξεκουραστούν αφού πραγματικά η νίκη αυτή ήταν από τις πιο σημαντικές που πετύχαμε».

Στο μεταξύ ένταση στιγμιαία υπήρξε με τον αρχηγό Θωμά Ναζλίδη την ώρα που έγινε αλλαγή. Αλλά ήταν προφανές ότι συνέβη στο κοινό πάθος για τη νίκη της ομάδας. Ο Φυντάνης έκανε αλλαγή τον Ναζλίδη για δύο λόγους, ο πρώτος για να υπάρξει χρονοτριβή λόγω ότι ήταν και αρχηγός (η αλλαγή περιβραχιόνιου καταναλώνει χρήσιμα δευτερόλεπτα), ενώ ήθελε να παίξει με τρία αμυντικά χαφ. Ο Ναζλίδης ήθελε και αυτός να αγωνισθεί για να κρατήσει τη νίκη η ομάδα. Τελικά το πάθος για τη νίκη φέρνει και εντάσεις αλλά  όλα τελείωσαν με το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή.   

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass