ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΣΛ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΙ Α1

Συνάντηση για τις εμβόλιμες αγωνιστικές

• Απόλυτη ικανοποίηση από την Ημερίδα Διαιτησίας στο «Χατζηγιάννειο»

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2017 20:30

Συνάντηση με τα σωματεία της Α’ και Α1 ΕΠΣΛ θα γίνει αύριο Πέμπτη στα γραφεία της Αδριανού.

Η συνάντηση θα αφορά για τη συνέχεια των δύο προαναφερόμενων πρωταθλημάτων, το αν θα μπουν και πότε εμβόλιμες αγωνιστικές, εάν θα διεξαχθεί ή όχι η αγωνιστική της 23ης Δεκεμβρίου και γενικότερα θα γίνει συζήτηση σχετικά με τον καθορισμό του προγράμματος. Για τον λόγο αυτό η παρουσία των εκπροσώπων όλων των σωματείων των δύο προαναφερόμενων κατηγοριών κρίνεται επιβεβλημένη.
Η συνάντηση με τα σωματεία της Α1 κατηγορίας ορίστηκε για τις 19.30, ενώ με τα σωματεία της Α’ «DE-TOX» για τις 20.30.

 

Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Με εντυπωσιακή ανταπόκριση από τον κόσμο του ποδοσφαίρου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου στο “Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο” της Λάρισας η ημερίδα διαιτησίας την οποία διοργάνωσε η ΕΠΣ Λάρισας.
Στην κατάμεστη αίθουσα που φιλοξένησε την εκδήλωση, οι παρευρεθέντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις τελευταίες τροποποιήσεις των κανόνων του παιχνιδιού όπως τις ανέλυσε με τον δικό του παραστατικό τρόπο ο σύμβουλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Δημήτρης Καλύβας, ενώ ο εκπαιδευτής Νίκος Ιωσηφόγλου ερμήνευσε περιπτώσεις καταλογισμού ή μη οφσάιντ.
Πριν την έναρξη της διαδικασίας τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου διαιτητή Αντώνη Κορέστη, ενώ ακολούθως ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης βράβευσε για τη συνολική προσφορά του στην διαιτησία και την εκπαίδευση τον κ. Καλύβα.
Παρόντες ήταν ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες και αθλητικοί συντάκτες της Λάρισας, ενώ – πέρα από τους Λαρισαίους διαιτητές – την επιμορφωτική ημερίδα παρακολούθησαν και οι υποψήφιοι προπονητές της σχολής UEFA C που λειτουργεί αυτές τις ημέρες στην πρωτεύουσα του νομού.
Από τις όμορες ΕΠΣ παρέστησαν οι πρόεδροι της Πιερίας, Αστέριος Τόκας και της Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας, ενώ από τις αντίστοιχες Επιτροπές Διαιτησίας οι Χρήστος Κούγκουλος (Τρικάλων), Θανάσης Παπαθανάσης –Γιάννης Αγγελακόπουλος – Στέφανος Καλυβιώτης (Καρδίτσας) και Γιάννης Κουζάκης (Θεσσαλίας, σ.σ. Μαγνησίας).
Το «παρών» έδωσαν επίσης οι εκπαιδευτές της Σχολής Προπονητών Αντώνης Πριόνας – Γιάννης Βονόρτας, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Λάρισας Απόστολο Νεμπεγλέρα. Μετά το τέλος της ημερίδας, η διοίκηση της ΕΠΣ Λάρισας παρέθεσε δείπνο προς τιμήν των προσκεκλημένων της.

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
Στο πλαίσιο της αποκεντροποίησης και υλοποιώντας την προεκλογική του δέσμευση, το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε η επόμενη συνεδρίασή του να πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο των Φαρσάλων. Καλούνται όλα τα σωματεία της περιοχής των Φαρσάλων να παρευρεθούν την Τρίτη 12/12 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων για να παρακολουθήσουν από κοντά το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, συμμετέχοντας ενεργά στη διαδικασία και εκφράζοντας τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass