ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ 4-0 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Με σολίστ τον Πέλκα «διέλυσε» τον ΠΑΟ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2017 18:00

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Πέλκα, ο ΠΑΟΚ διέλυσε 4-0 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Super League, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση.

Ο νεαρός άσος, που προέρχεται από τα «σπλάχνα» του ΠΑΟΚ, «καθάρισε» το ματς με δύο υπέροχα γκολ στο 8ο και το 51ο λεπτό πριν διαμορφώσουν το τελικό σκορ ο Κουλούρης με πέναλτι στο 68’ και ο Πρίγιοβιτς στο 77’. Πέμπτο ματς χωρίς νίκη για τον Παναθηναϊκό, που ... κατρακύλησε στην 12η θέση της κατάταξης. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ινσούα των φιλοξενούμενων στο 68’ και του Μακ στο 79’.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Κάνιας (58’ Τσίμιροτ), Πέλκας, Λημνιός (82’ Κάμπος), Μακ και Κουλούρης (73’ Πρίγιοβιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Ινσούα, Γιόχανσον (46’ Χίλιεμαρκ), Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Καμπέσας, Λουντ, Βιγιαφάνιες (85’ Δώνης) και Άλτμαν (69’ Χουλτ).

ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Η ΛΑΜΙΑ

Για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι η Λαμία έμεινε αήττητη, καθώς στάθηκε «όρθια» και στα Ιωάννινα, όπου απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον ΠΑΣ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 64’ με τον Μαυροπάνο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 77’ με τον Τσούκαλο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ (46’ Σκόνδρας), Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος (72’ Μπουκουβάλας), Μανθάτης, Σολτάνι (61’ Χαλκιαδάκης).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Μπουλούλης (77’ Φράγκος), Παπαργυρίου (57’ Καραγιάννης), Κουκόλης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Αναστασόπουλος, Βουό (69’ Τσούκαλος).

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η «ΠΤΗΣΗ»

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος θα κλείσει το 2017 ο Ατρόμητος. Η ομάδα-έκπληξη της φετινής Super League επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στο Περιστέρι και ανέβηκε προσωρινά στην 2η θέση με 27 βαθμούς. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Νικολά Ντιγκινί στο 42ο λεπτό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζησαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Ουάρντα, Ντιγκινί (90’ Καρασαλίδης), Ντάουντα (74’ Μενσά), Μάντσον, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης (80’ Ούμπιδες), Γιαννούλης, Ρισβάνης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Αντιλέχου, Φαβάρο, Τριποτσέρης (46’ Ιωαννίδης), Νιάσε, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Μπελγκαζουάνι (78’ Σουμπίνιο), Μητρόπουλος (74’ Ομπιόρα)

«ΔΙΠΛΟ» ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ο Ολυμπιακός έφερε εις πέρας την αποστολή στο Αγρίνιο, επικρατώντας με 4-1 του Παναιτωλικού και σημειώνοντας την πέμπτη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σε παραγωγικό βράδυ τον Κώστα Φορτούνη, που σκόραρε δις (6’, 62’) και ξανάδωσε προβάδισμα στον πρωταθλητή μετά το αυτογκόλ του Ένγκελς στο 27’, ενώ ο Ανσαριφάρντ σκόραρε στο 66’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τζούρτζεβιτς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μιχάι, Μόρας, Ρότσα, Μαρινάκης (67’ Κλέσιο), Τσοκάνης, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα (81’ Γιαννιώτης), Ντίας, Μάζουρεκ, Μοράρ (74’ Μαρκόβσκι)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Κούτρης (69’ Φιγκέιρας), Σισέ, Ένγκελς, Ομάρ, Ταχτσίδης, Ρομαό, Πάρντο (46’ Οτζίτζα), Μάριν, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ (77’ Τζούρτζεβιτς)

ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πανιώνιος επικράτησε 2-1 του Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Σπιριντόνοβιτς (29’), Γεσίλ (82’), ενώ είχε ισοφαρίσει ο Ενσικουλού στο 61’ για τον Πλατανιά που ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κοροβέση στο 73’.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί (80’ Βουκελάτος), Γκιοατά, Λάμπρου (65’ Σαραμαντάς), Κόρμπος, Σιώπης, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (72’ Γεσίλ), Ντουρμισάι.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μάνουελ Ρόκα): Κοκκαλάς, Ντεβέσα (87’ Γκρζέλτσακ), Βάντερσον, Κοροβέσης, Στάθης, Αγγελόπουλος, Δημούτσος (90+2’ Πατράλης), Μπούντνικ (76’ Αμπντούλ), Ενσικουλού, Ντικαμονά, Στάμου.

ΕΥΚΟΛΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Σημαντική νίκη με 3-1 πήρε ο Αστέρας Τρίπολης από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Για τους Αρκάδες, που σε συνολικά πέντε αναμετρήσεις τους με τον Απόλλωνα μετρούν ισάριθμες νίκες, δύο τέρματα σημείωσε ο Καλτσάς (20’, 81’) και ένα ο Μανιάς (70’), ενώ για τον Απόλλωνα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Αλμπάνης (51’).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές (75’ Μάατσι), Μπιτζιμίν, Κύργιας, Κούρος, Παπάζογλου, Αλμπάνης, Χουάρες (81’ Κιταμπαλά), Κονέ, Ανιέτε, Ελμπάζ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Καλτσάς (87’ Σελίν), Μανιάς (77’ Τσουκαλάς), Τόνσο, Τσιλιανίδης (58’ Ισνάλντο).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass