ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΕΛ (17:15)

Με πειθαρχία και στη Λαμία

• Κανονικά στο πρόγραμμα ο Φάρκας • Απουσίαζε με άδεια ο Λεοζίνιο

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2017 22:21

Η πολύ σημαντική νίκη που πέτυχε το περασμένο Σάββατο η ΑΕΛ με αντίπαλο την Ξάνθη (1-0), ανέβασε ακόμη περισσότερο την ομάδα, στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Παράλληλα, ανέβηκε και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών τους οποίους συνεχώς εκθειάζει ο τεχνικός των «βυσσινί» Ηλίας Φυντάνης, για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν αλλά και για την κατάθεση ψυχής που κάνουν στον αγωνιστικό χώρο.
Μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, η λαρισινή ομάδα «σκαρφάλωσε» στην 7η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκομιδή 17 βαθμών.
Αυτό είναι απόρροια της σκληρής δουλειάς και της επαγγελματικής συνέπειας των ποδοσφαιριστών, οι θυσίες των οποίων έχουν επιφέρει θετικά αποτελέσματα, αλλά παράλληλα τα αποτελέσματα δικαιώνουν και τον προπονητή κ.Φυντάνη, που κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση του δυναμικού της ομάδας.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές υπολογίζονται, όλοι είναι μαζί στις χαρές και στις λύπες, γι’ αυτό με την αγωνιστική πειθαρχία που δείχνουν, παίρνουν αυτό που δικαιούνται, έστω και στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων.
Είναι μια γροθιά, είναι μια οικογένεια, τιμούν τη βαριά φανέλα της ομάδας που έχει ένδοξη ιστορία και προσπαθούν να δώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες χαρές στους φιλάθλους, να τους κάνουν υπερήφανους.
Από αγωνιστικής πλευράς, χθες επανήλθε κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων ο Φάρκας που ήταν άρρωστος και δεν έπαιξε στο παιχνίδι με την Ξάνθη.
Ευχάριστα είναι τα νέα από τον Γιοβάνοβιτς που μπήκε στο πρόγραμμα, όμως θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να είναι έτοιμος 100%, για να επανέλθει στην αρχική ενδεκάδα.
Απουσίαζε μόνο ο Λεοζίνιο στον οποίο δόθηκε άδεια από την ΠΑΕ, κατόπιν αιτήματός του.
Χθες προπονήθηκαν με την ΑΕΛ και τρεις παίκτες της Κ20 οι Δερμιτζάκης, Καραμπίνας και Καλούσης, καθώς ο κ.Φυντάνης θέλει σταδιακά να προπονούνται δύο-τρεις «μικροί» στην πρώτη ομάδα και στο τέλος της σεζόν θα γίνει η τελική αξιολόγηση, με βάση τα στοιχεία που θα δείξουν.
Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής πάσινγκ γκέιμ , ενώ σήμερα θα δοθεί βαρύτητα στην ταχυδύναμη.
Αύριο οι παίκτες θα δούνε σε βίντεο το παιχνίδι με την Ξάνθη, όπου θα επισημανθούν τα λάθη που έγιναν για να μην επαναληφθούν στα επόμενα παιχνίδια.

 

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ Ο ΚΡΙΣΑΝΤΟΥΣ
Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από την ομάδα της Λαμίας που είναι ο επόμενος αντίπαλος της ΑΕΛ, ο Μακόλεϊ Κρισάντους.
Ο Νιγηριανός επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι, όμως δεν έπαιξε σε κανένα παιχνίδι των νεοφώτιστων στη Superleague κι εδώ και καιρό η Λαμία δεν υπολόγιζε στις υπηρεσίες του.
Μαζί με την αναμενόμενη αποχώρηση του Άλεξ Ντακόλ, είναι δεδομένο πως οι υπεύθυνοι της ομάδας θα αναζητήσουν ενίσχυση στην επιθετική τους γραμμή, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφού έχουν μείνει στην ομάδα πλέον μόνο ο Πατρίκ Βουό και ο Νίκος Τσούκαλος, ως «καθαροί» σέντερ φορ.
Η ανακοίνωση της Λαμίας: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Macauley Chrisantus».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass